Παρουσίαση
Εδώ τελειώνει το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ. Την 4η Αυγούστου 1944, η Γερμανική Στρατιωτική Αστυνομία έκανε μια επιδρομή στη σοφίτα... Όλοι οι κάτοικοί της, καθώς και ο Κράλελ και ο Κοοφούις, συνελήφθησαν και στάλθηκαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.Η Γκεστάπο λεηλάτησε τη σοφίτα, αφήνοντας ανάκατα στο δάπεδο παλιά βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες κ.λ.π. ανάμεσα στα οποία η Μιπ και η Έλλη βρήκαν το Ημερολόγιο της Άννας. Το κείμενο του ημερολογίου αυτού δημοσιεύεται τώρα στο ακέραιο.
Από όλους τους κατοίκους της σοφίτας, μόνο ο Ότο Φρανκ, ο πατέρας της Άννας, επέζησε. Ο Κράλελ και ο Κοοφούις άντεξαν στις στερήσεις των στρατοπέδων συγκέντρωσης τη Ολλανδίας και ξαναγύρισαν στις οικογένειές τους.
Τον Μάρτιο του 1945, η Άννα πέθανε στο γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπέργκεν-Μπέργκεν, δύο περίπου μήνες πριν από το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη. (Από τον επίλογο της έκδοσης)
Κριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.