Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

+
-
ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1974-0001
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Άσκηση και χαρακτήρας, αυτά τα δύο διότι το πρώτο χωρίς το δεύτερο ξεπέφτει σε επιδειξία και το δεύτερο χωρίς το πρώτο παρακμάζει. Πάνω σ' αυτό το δίπτυχο δουλεύουν και οι δυο ψυχούλες του Θρακικού Θεάτρου Σκιών Δον Σάντσο Βουλτσίδης ιερέας δραματουργός καραγκιοζοπαίχτης και Γεωργία Γιαννόπουλου, ζωγράφος- μουσικός. Το παρόν έργο με τα δύο μέρη του: "Ο Καραγκιόζης και ο γερο-πλάτανος" και το "Εγκώμιο της μεταφοράς, προσφέρεται, για μικτή παράσταση με Καραγκιόζη - ηθοποιούς, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Όσο αφορά τη χρήση του βιβλίου, πέρα από την απόλαυση της ανάγνωσης, δίνει και τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους για δημιουργική απασχόληση, με τις διαφάνειες και τα σχέδια που εμπεριέχει να κατασκευάσετε τις δικές σας φιγούρες (σκαλιστές - ζωγραφιστές) και να στήσετε το δικό σας μπερντέ. Ο Μικρός Διάκοσμος, ο χώρος τέχνης και αναψυχής που έχουμε δημιουργήσει στην παραλία Ιμέρου, προσφέρεται για καλλιτεχνική παιδεία σε συνεργασία με δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια κ.ά., για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρο σκιών, προβολές, εργαστήρια κατασκευής φιγούρας και κεραμικών, σεμινάρια, εκπαιδευτικές εκδρομές κ.ά. Διαθέτουμε την ειδική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.
Στο χώρο υπάρχει παραδοσιακό καφενείο, που μπορεί να καλύψει μεσογειακώ τρόπω τις ανάγκες των επισκεπτών. Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, κάθε βράδυ υπάρχει και κάτι ξεχωριστό από Καραγκιόζη και γκάιντα, μέχρι τζαζ, κλασική κιθάρα και ρέγκε... πάντοτε σε συνδυασμό με εκθέσεις και εργαστήρια ποικίλα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα καλλιτεχνικού κάμπινγκ, φιλοξενίας ομάδων εργαστηρίων, δημιουργία θεσμικών φεστιβάλ, διότι υπάρχει υπαίθριο θέατρο με περιβάλλοντα χώρο έξι στρεμμάτων και όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα. Για να ενημερώνεστε για τα προγράμματα μπείτε στο σάιντ www.mikrosdiakosmos.gr . (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608747128
ΕκδότηςΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων88
Διαστάσεις30x15
Κωδικός Πολιτείας1974-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ
LORIDAN-IVENS MARCELINE
€6.90 €2.07
(-70%)
Κερδίζετε €4.83
ΙΔΟΥ ΕΓΩ
FOER JONATHAN-SAFRAN
€24.00 €12.00
(-50%)
Κερδίζετε €12.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS