Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ HAPPY FEW ( ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ )

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ HAPPY FEW

ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

ΜΠΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1831-0014




Παρουσίαση

"...Ήμασταν από τότε οι λίγοι ευτυχείς, οι happy few, και παραμένουμε και τώρα οι λίγοι ευτυχείς, οι happy few. Δεν είναι πάντα εύκολος ο δρόμος, δεν είναι πάντα απών ο τρόμος. Αλλά ο τρόπος μας ήταν και παρέμεινε τρόπος ευγενικός, ανθοφορία αισθημάτων εξαιρετικών και συγκινήσεων μοναδικών, πώς να τ' αφήσεις όλ' αυτά, με τι να τ' ανταλλάξεις, γιατί ν' αλλάξεις; Μας ψέγουν ότι παίζουμε τη Διαλεκτική στα δάχτυλα - ποιο το κακό; Μας επιπλήττουν ότι δεν κατεβαίνουμε στους δρόμους - μα που αλλού είμαστε τόσα χρόνια; Μας είπαν και εστέτ - από πότε είναι έγκλημα αυτό; Και τότε και τώρα, είχαμε το ταλέντο ν' αφήνουμε πίσω μας τους αδαείς και τους μικρόψυχους, αδιαφορώντας παγερά για όλες τις επιπτώσεις, τραβώντας, καθώς ο Δάντης, το δρόμο μας εμείς κι αφήνοντας τους άλλους να λεν' τα χαμερπή τους!"
Ο Γιώργος - Ίκαρος Μπαμπασάκης χαρτογραφεί την πόλη, με πυξίδα τις αισθήσεις και τις παραισθήσεις ενός συγγραφέα. Καταγράφει τις μυστικές συνομιλίες του με τον Μπομπ Ντύλαν και τον Μαρσέλ Προυστ, τον Γκυ Ντεμπόρ και τον Χένρυ Μίλλερ. Μιλάει την γλώσσα των αγαπημένων του νεκρών, αλλά διαλέγει την ζωή που, απ' όσο γνωρίζει, ήταν, είναι και θα είναι "ωραία και εύκολη"! Ασπάζεται τα ήδη των Happy Few και εξακολουθεί να ερωτεύεται, σε πείσμα των καιρών! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608834064
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΑ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2004
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΧΑΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1831-0014
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

amenelao, pmantzou, Nefeli Karapiperi, vasgar20, maria vouka

Κριτικές για το προϊόν

[02/06/2014] dimitris_korfiatis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Κάποτε ο Μπαμπασάκης ήξερε να γράφει. Ετούτο εδώ το βιβλίο δεν είναι παρά μια αφόρητη καταγραφή λέξεων, δίχως λόγο ύπαρξης. Μάλλον η χειρότερη στιγμή του συγγραφέα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS