Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΠΟΓΟΝΟΣ

ΑΠΟΓΟΝΟΣ

MASTERTON GRAHAM
Κωδ. Πολιτείας: 2575-0014




Παρουσίαση

"Αυτό το τραγούδι με στοίχειωνε τα τελευταία πενήντα χρόνια και υποθέτω ότι πάντα θα με στοιχειώνει. Όποτε το ακούω δεν μπορώ να μη γυρίσω πίσω το κεφάλι μου, για να σιγουρευτώ ότι δεν με παρακολουθεί κανείς, ή ότι δεν με παρακολουθεί κάποιος από τη σκοτεινή είσοδο ενός κτιρίου στην απέναντι πλευρά του δρόμου. "I'm so young and you are so old". Όλα μου ξανάρχονται στο νου. Η αποπνικτική ζέστη των προαστίων του Νότιου Λονδίνου στα μέσα του καλοκαιριού, τα μεγάλα σπίτια της δεκαετίας του 1930 με τις κόκκινες κεραμιδένιες σκεπές και τα γήπεδα του τένις, η ουδέτερη γλυκιά μυρωδιά των βρετανικών παμπ και τα μικρά αυτοκίνητα. Και εκείνα τα πλάσματα που έτρεχαν στους δρόμους, σκοτεινά, αδηφάγα και ανελέητα. Που κρέμονταν απ' τα ταβάνια και σκαρφάλωναν στους τοίχους. Νομίζετε ότι ξέρετε από βρικόλακες; Δεν ξέρετε την τύφλα σας από βρικόλακες." (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDESCENDANT
ISBN139789608915756
ΕκδότηςJEMMA PRESS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2006
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
ΕπιμέλειαΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΣΤΕΡΤΟΝ ΓΚΡΑΧΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2575-0014
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka, verik

Κριτικές για το προϊόν

[25/10/2017] verik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ακομη πιο ατμοσφαιρικο απο τον Παρια, με στρωτη αφηγηση και πλοκη, ενα απο τα τεσσερα-πεντε βιβλια του που αξιζουν κ πρεπει να εχετε διαβασει.. Φυσικα και εδω το τελος ισως αφησει καποια παραξενη αισθηση, οπως σχεδον σε ολα τα βιβλια του Μαστερτον που προς το φιναλε λιγακι σαν να χανουν την δυναμικη τους, χωρις να σημαινει ομως οτι ειναι κακο.
[07/06/2016] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ακομα ενα πολυ καλο βιβλιο απο τον Γκραχαμ Μαστερτον..Φοβερο ταλεντο αυτος ο ανθρωπος..Δεν εχω να πω πολλα..Ανατρεπτικο..δραση που δεν σε αφηνει να σταματησεις να διαβαζεις..Εχει την συνταγη αυτος ο συγγραφεας!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS