Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

SPAWN T.2 GODSLAYER (B΄)

GODSLAYER

SPAWN, ΤΕΥΧΟΣ 2

MCFARLANE TODD
Κωδ. Πολιτείας: 2248-0006




Παρουσίαση

Η ιστορία του Spawn έχει πάρει ήδη μυθικές διαστάσεις: Ωθούμενος από αγάπη ένας ετοιμοθάνατος άνδρας διαπράττει συμφωνία με το σκότος και βρίσκει τον εαυτό του αναγεννημένο ως ένα απέθαντο τέρας, έναν απρόθυμο στρατιώτη σε ένα πόλεμο ανάμεσα στον Παράδεισο και την Κόλαση. Με το Spawn: Godslayer βλέπουμε τον μύθο που δημιούργησε ο Tood McFarlane, αυτή την ιστορία έρωτα και αιώνιας καταδίκης, να επαναπροσδιορίζεται κάτω από νέο φως.
Το Godslayer διαδραματίζεται σε έναν κόσμο δίχως Παράδεισο ή Κόλαση, έναν κόσμο όπου μυριάδες θεοί, μεγάλοι και μικροί, κυβερνούν τα αμέτρητα βασίλεια του ανθρώπου. Όμως μια μυστήρια μορφή αναδύεται μέσα από τα πέπλα του χάους, ένας ασταμάτητος επιδρομέας που στάλθηκε να δολοφονήσει έναν - έναν τους θεούς.
Οι περιπέτειες του Μπάϊρν συνεχίζονται σε αυτόν τον τόμο με τον Θεοκτόνο να αντιμετωπίζει τον Ούσρεκ, τον κτηνώδη θεό γνωστό ως βασιλιάς του χειμώνα, σε μια μάχη μέχρι θανάτου.
Ένα εκπληκτικό έργο επικής φαντασίας, το Godslayer είναι μια ιστορία αρχαίας μαγείας, χαμένων βασιλείων και καταδικασμένης αγάπης, αριστουργηματικά ειπωμένη από τους Brian Holguin (Aria, Spawn) & Philip Tan (Spawn, Uncanny X-men, Iron Man). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608959750
ΕκδότηςCOMICWORLD
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2008
Αριθμός σελίδων56
Διαστάσεις26x17
ΕικονογράφησηTAN PHILIP
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΦΑΡΛΑΝ ΤΟΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2248-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Σχέδιο διαφυγής
BIOY CASARES ADOLFO
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS