Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ // Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΠΑΝ. ΑΓΓΕΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8932-0002




Παρουσίαση

«... Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας ο Άγγελος Σακκέτος με επιχειρήματα που δύσκολα μπορεί να αντικρούσει κανείς απαντά σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Σε μια κοινωνία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες των καιρών κάποιοι ευελπιστούν να την αποσυντονίσουν και να την στρέψουν αλλού.. Και που αλλού, από τους εξωγήινους!
Δεν είναι λίγες οι φορές, που ολόκληρες εκπομπές έχουν αφιερωθεί σε αυτά τα "ανύπαρκτα" για πολλούς όντα. Γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων και προσπαθούν ειδικοί και επιστήμονες να αποδεχτούν ή και να ακυρώσουν την ύπαρξη των εξωγήινων (...)
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και ας σταματήσουμε να φορτώνουμε το μυαλό των ανθρώπων με ανούσιες ιστορίες. Ας τους αφήσουμε επιτέλους να ασχοληθούν με την ουσία των πραγμάτων, η οποία και ξεδιπλώνεται μπροστά σας μία προς μία μέσα από το ξεφύλλισμα των παρακάτω σελίδων». (Δέσποινα Κατσίδη, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. ΑΦΙΕΡΩΣΗ
2. ΠΡΟΛΟΓΟΣ
3. ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ
4. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
5. ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - Τι λέει η Βίβλος για τις ουράνιες αυτές υπάρξεις, που έχουν συνδεθεί με τον άνθρωπο από τα πανάρχαια εκείνα χρόνια μέχρι σήμερα σε μια διαχρονική και αέναη πορεία των ουρανών και της Γης!
6. ΔΙΑΒΟΛΟΙ: ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ!.. Τι λέει η Αγία Γραφή για τον Διάβολο και πώς αντιμετωπίζεται από την Εκκλησία μας το θέμα του Εωσφόρου, που τόσο πολύ ταλανίζει την ανθρωπότητα από τον καιρό της
μεγάλης πτώσης του!
7. ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν γίγαντες επί της γης; Ότι οι εκπεσόντες άγγελοι συνευρέθησαν με ανθρώπους στη γη; Τι λέει -άραγε- η Επιστήμη και η Αγία Γραφή;
8. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!.. Παλαιά Διαθήκη και Αγία Γραφή μιλούν για Γίγαντες... Υπάρχουν, αλήθεια, νέα επιστημονικά δεδομένα, που επιβεβαιώνουν την Αγία Γραφή και τον Όμηρο; Μια νέα άποψη για το Σπήλαιο της Ωλιάρου (Αντιπάρου) και η ιατρική προσέγγιση για την αρρώστια του γίγαντα Πολύφημου και της απομυθοποίησης της «τύφλωσής» του από τον Οδυσσέα γιο του Λαέρτη, αλλάζει τα δεδομένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Dr Χρίστος Οικονομόπουλος!
9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ; Πώς έγιναν τα πραγματικά γεγονότα για το παγκοσμίου ενδιαφέροντος βιβλικό επεισόδιο της καταστροφής των Σοδόμων και Γομόρρων, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν πως η καταστροφή έγινε από ... εξωγήινους!
10. ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ: Απαντήσεις σε τρία βασικά επεισόδια της Βίβλου, όπως είναι η «Καιομένη βάτος», η «Διάβαση της Ερυθράς θαλάσσης» και οι «Δέκα Εντολές», που ορισμένοι αρνούνται την θεϊκή παρέμβαση και αποδίδουν τα βιβλικά αυτά θαύματα σε ...εξωγήινους!
8α. Ο ΜΩΫΣΗΣ Η ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ - Πώς ένα βιβλικό φαινόμενο, όπως της «φλεγόμενης βάτου», μερικοί πολέμιοι της Παλαιάς Διαθήκης επιχείρησαν να το υποβαθμίσουν, επιδεικνύοντας γνώσεις από την σύγχρονη τεχνογνωσία, την στιγμή που είναι σε όλους τους ανθρώπους γνωστό και αυτό ακόμη το φυσικό φαινόμενο της αυτανάφλεξης των ξηραμένων χόρτων!.. Πώς έχει, λοιπόν, το θέμα της βάτου του Μωϋσέως;
8β. Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - Τι αποκαλύπτουν οι ιστορικοί για την Έξοδο των Εβραίων από τη γη των φαραώ και την ενδεχόμενη ταύτισή της με την καταστροφή της Θήρας!
8γ. Ο ΜΩΫΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ - Η πραγματική αλήθεια για το πώς ο Θεός έδωσε τον Νόμο στον Μωϋσή και πώς ορισμένοι επιχειρούν να υποβαθμίσουν το μεγάλο αυτό γεγονός της χριστιανοσύνης!
11. Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! Ποιες ερμηνείες δίδονται για το βιβλικό χωρίο της αναλήψεως του Προφήτη Ηλία και ποιες οι υποτιθέμενες σχέσεις του αγίου με άλλες οντότητες στον ουρανό, που ίσως είναι οι άγγελοι!
12. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΕΖΕΚΙΗΛ - Ποια είναι η ιστορική και όχι η φανταστική αλήθεια για τον προφήτη της Βίβλου, που κάποιοι συνέδεσαν διάφορα οράματα, που είδε ο προφήτης με ... διαστημόπλοια και άλλα παρόμοια θέματα!
13. ΤΙ ΕΛΕΓΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ; Η συγκλονιστική αναφορά του Ησίοδου, η επαλήθευση της προφητείας του Ιεζεκιήλ για την αναζωογόνηση και ανάσταση των οστών του ανθρώπου και η επιβεβαίωση της Επιστήμης, μέσω του DNA, αλλά και η «προφητική» έκθεση στο Πλανητάριο των Αθηνών!
14. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΓΩΓ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΓΩΓ; Ισχύει -άραγε- η παλαιά αντίληψη των Μουσουλμάνων που θέλει τον Μέγα Αλέξανδρο πρωτεργάτη στον σχηματισμό ενός «οικουμενικού κράτους» για την εξάπλωση της θρησκείας τους; Η απάντηση, που δίνει η εφημερίδα «Το Βήμα» της 15ης Σεπτεμβρίου 1996, δια χειρός κ Δ. Μιχαλόπουλου, σε όλους εκείνους που υιοθετούν εύκολα ιδέες και απόψεις, έστω κι αν είναι πολύ κολακευτικές για πολλούς εξ ημών, λόγω Μεγάλου Αλεξάνδρου!
15. ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ; [...]
16. ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
17. ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
18. ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
19. ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ
20. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
21. ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
22. Ο ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΝΙΝΙΚΕΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!
23. ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;
Λεπτομέρειες
ISBN139789608970137
ΕκδότηςΣΑΚΚΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8932-0002
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
*NORS DORTHE
€13.30 €4.66
(-65%)
Κερδίζετε €8.64
Με λένε κόκκινο
PAMUK ORHAN (NOBEL 2006)
€21.90 €10.95
(-50%)
Κερδίζετε €10.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS