Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ( ΘΕΑΤΡΟ 7 /ΣΕΙΡΑ )

ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

+
-
ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3890-0163
Τιμή Έκδοσης
€8.48
Τιμή Πολιτείας
€6.36
(-25%)
Κερδίζετε €2.12


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα συνεργασίας, να γράψουμε ένα έργο για μια πρωταγωνίστρια. Περάσαμε πολλά ξενύχτια... Ένα χάραμα στη Θεσσαλονίκη έμελλε να είναι αυτό που θα μας έδειχνε επιτέλους το δρόμο. Η πρόταση ήρθε από έναν φίλο μας: "Το βρήκα. Θα γράψετε ένα δικό σας έργο γι' αυτόν τον δημιουργικό γρίφο που βιώνετε δύο μήνες τώρα: δύο συγγραφείς ψάχνουν έργο για μια πρωταγωνίστρια!"... Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.
Το μουδιασμένο μυαλό ξαφνικά άνοιξε τις πόρτες του και ξεχύθηκαν μέσα χιλιάδες ιδέες, ήρωες, καταστάσεις αστείες, τραγικές, αληθινές, σουρεαλιστικές, φάρσες, σχέσεις και άλλα. Ξαφνικά όλα γύρω μας μύριζαν μόνο θέατρο.
Σε λίγες εβδομάδες το πρώτο σκαρίφημα ήταν έτοιμο. Ήταν η ώρα της γιορτής: το γράψιμο. Μια γιορτή που θα έρχονταν όλοι οι ήρωες για να τους μπλέξουμε σε μια περιπέτεια. Μια γιορτή, που στη γενεσιουργή της ιδέα είχε τη λαχτάρα μας γι' αυτό που αγαπάμε, την κωμωδία, τη ζωή, την τέχνη, το πώς όλα ενώνονται με τη φαντασία, το πώς όλα είναι Ζωή και πώς όλα μπορεί να τα δει από το δικό της ξεχωριστό πρίσμα η Τέχνη. Δραματολογικός "Σύμβουλος" σ' αυτό το ταξίδι μας και επίσημος καλεσμένος στη γιορτή μας, ο Λ. Πιραντέλο και τα έργα του "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" και "Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα".
Έπειτα από τρεις μήνες, η οθόνη του υπολογιστή ήταν γεμάτη από μια κωμωδία για τα παρασκήνια του θεάτρου και της ζωής, όπου ο καθένας μας γι' άλλα ψάχνει, άλλα θέλει πραγματικά, και άλλα -τελείως όμως- τον βρίσκουνε. Για τις ανθρώπινες σχέσεις που βρίσκονται σε ασυμφωνία και διαρκή ρευστότητα.
Εξάλλου, "το θέατρο δεν είναι φώτα - δεν είναι σκηνικό - είναι οι άνθρωποι - εσείς κι εγώ". (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608979765
ΕκδότηςΣΟΚΟΛΗΣ
ΣειράΘΕΑΤΡΟ 7
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων152
Διαστάσεις21x17
ΕπιμέλειαΣΙΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3890-0163
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
FEUERBACH LUDWIG
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS