Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ // ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
GUIN URSULA. LE
Κωδ. Πολιτείας: 3320-0033
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το Χάρισμα είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας Χρονικά της Δυτικής Ακτής και τοποθετείται στα υψίπεδα ενός φανταστικού και απομονωμένου κόσμου.
Ο Όρικ και η Γκράι έχουν μεγαλώσει μαζί σε γειτονικά φέουδα σχεδόν σε ημιάγρια κατάσταση. Οι άνθρωποι στα φέουδα είναι σαν τη γη τους: τραχείς, άγριοι και περήφανοι σε μια διαρκή διαμάχη με τους γείτονές τους, κάνουν επιδρομές για ν' αρπάξουν βοοειδή, να αιχμαλωτίσουν δουλοπάροικους ή να μεγαλώσουν την ιδιοκτησία τους.
Το μόνο που διατηρεί μια εύθραυστη ειρήνη μεταξύ τους είναι το "χάρισμα", άλλοτε καταστροφικό κι άλλοτε επικίνδυνο. Οι Μπαρ μπορούν να καλούν τα ζώα. Οι γυναίκες του Κόρντεμαντ μπορούν να τυφλώσουν κάποιον ή να τον κάνουν να χάσει την ακοή ή την ομιλία του. Ο μπράντορ Όγκι του Ντράμαντ έχει το χάρισμα του αργού μαρασμού. Το χάρισμα των Κάσπρο, όμως, είναι ταυτόχρονα το καλύτερο και το χειρότερο: το χάρισμα της εξολόθρευσης.
Ο Όρικ και η Γκράι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν το χάρισμά τους για να βλάψουν τους άλλον με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους και την αναζήτηση της δικής τους μοναδικής πορείας μες στον κόσμο.
Σε αυτό το καλογραμμένο μυθιστόρημα η Ursula Le Guin μας μιλάει για την άγρια περηφάνια της δύναμης, τη σκληρότητα της ενηλικίωσης και τη δυσκολία να εντοπίσεις μες στο σκοτάδι του κόσμου το δώρο του φωτός. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGIFTS
ISBN139789608986787
ΕκδότηςPARSEC
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας3320-0033
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS