Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΟΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ // Η ΒΙΟΠΑ

Η ΟΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η ΒΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

+
-
ΡΑΦΑΕΛ Μ. ΤΣΕΣΤΕΡ
Κωδ. Πολιτείας: 3598-0033
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€12.00
(-20%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Από τη στιγμή που ο Βίλχελμ Ράιχ, στο βιβλίο του «Η βιοπάθεια του καρκίνου», εισήγαγε την έννοια της «βιοπάθειας», η ιατρική απέκτησε ένα νέο εργαλείο τόσο για την κατανόηση και την αντιμετώπιση των ασθενειών, όσο και για την αποκατάσταση της υγείας. Η άποψη ότι η αυθόρμητη ροή και ο ανεμπόδιστος παλμός του ζωικού πρωτοπλάσματος του οργανισμού αποτελεί τη βάση της υγείας του, ενώ αντίθετα, η διαταραχή τους προκαλεί μια σειρά από ασθένειες, για τις οποίες η ιατρική δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής επακριβώς την αιτιολογία τους, ήταν τόσο επαναστατική όσο και εξαιρετικά χρήσιμη.
Από την πειραματική του έρευνα, ο Ράιχ οδηγήθηκε στην επινόηση μιας αιματολογικής εξέτασης, η οποία ονομάστηκε «Τεστ Αίματος Ράιχ», με την οποία λαμβάνουμε πληροφορίες για τη βιοενεργειακή κατάσταση του οργανισμού και για την ποιότητα του παλμού του ενεργειακού (οργανικού) του πεδίου. Στο βιβλίο αυτό ο ιατρός Τσέστερ Ράφαελ επιχειρεί «μια πλήρη και λεπτομερή παρουσίαση του Τεστ Αίματος Ράιχ, όπως το δίδασκε ο ίδιος ο Ράιχ στο σπουδαστήριό του. Περιγράφει επίσης, όλες τις απαιτούμενες και ενδεδειγμένες μικροσκοπικές εξετάσεις των εκκρίσεων των βλεννογόνων, μέσω των οποίων αξιολογούμε τη βιοενεργειακή φόρτιση ή τη συρρίκνωση των ιστών και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του οργανισμού. Στη συνέχεια, αναφέρεται εν συντομία στα 5 στάδια της μετάβασης ενός υγιούς κυττάρου από τη φυσιολογική κατάσταση στην καρκινική εξαλλαγή.
Το βιβλίο συμπληρώνεται με ένα εξαιρετικό κείμενο του ιατρού Ρόμπερτ Ντιού, στο οποίο αναλύεται διεξοδικά ο όρος «βιοπαθητική καρκινική συρρίκνωση», δηλαδή, όπως έδειξε ο Βίλχελμ Ράιχ, του τελικού σταδίου της διαταραχής του βιοενεργειακού παλμού του οργανισμού. Περιγράφονται επίσης τα καθοριστικά σημεία της εξέλιξης της πειραματικής έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ, που τον οδήγησαν, βήμα προς βήμα, στην ανακάλυψη του κανόνα του οργανισμού και μέσω της συνεπούς εφαρμογής του στην έμβια λειτουργικότητα, στην κατανόηση του μηχανισμού της καρκινογένεσης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΝΑΣΟΥ ΤΕΟΠΟΥΛΟΥ
- Η ΒΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ
- Η ΟΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789609403627
ΕκδότηςΡΕΩ ( REO )
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2018
Αριθμός σελίδων226
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΘΕΟΔΩΡΙΜΠΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3598-0033
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗ
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
€8.62 €3.45
(-60%)
Κερδίζετε €5.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS