Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΟΜΗΣ ΜΟΝΤΕ ΚΡΙΣΤΟ (ΔΙΤΟΜΟ)

Ο κόμης Μόντε Κρίστο (δίτομο)

+
-
DUMAS ALEXANDRE
Κωδ. Πολιτείας: 2218-0263
Τιμή Έκδοσης
€30.00
Τιμή Πολιτείας
€22.50
(-25%)
Κερδίζετε €7.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το κλασικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά "Ο κόμης Μόντε Κρίστο" γράφτηκε όταν ο συγγραφέας πέρασε κάποτε από το ομώνυμο νησί της Μεσογείου, δίπλα στην Κορσική, και γοητεύθηκε από την άγρια ομορφιά του.
Ο ήρωας της ιστορίας, ο νεαρός Εντμόν Νταντές, θύμα πλεκτάνης των ανταγωνιστών του, περνάει περίπου δεκαπέντε χρόνια φυλακισμένος στο φρούριο του Ιφ, αλλά κατορθώνει τελικά να αποδράσει και βρίσκει έναν αμύθητο θησαυρό στο νησί Μόντε Κρίστο, όπως του είχε εκμυστηρευθεί ένας συγκρατούμενός του, ο αβάς Φαρία, ο οποίος πέθανε μέσα στη φυλακή;
Έχοντας χάσει στο μεταξύ τον ηλικιωμένο πατέρα του, βάζει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί αυτούς που τον έβλαψαν, καταστρώνει ένα εξαιρετικό σχέδιο βασιζόμενος στα χρήματα που διαθέτει, μαθαίνει λεπτομέρειες από τη σκευωρία εναντίον του, πλησιάζει τους ανθρώπους που τον καταδίκασαν (αγνώριστος πλέον από τις κακουχίες τόσων ετών) και τους οδηγεί στην εξαθλίωση, στην αυτοκτονία και στην τρέλα. Έχει όμως χάσει οριστικά την κοπέλα που αγαπούσε, φεύγει από τη Γαλλία και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με μια πολύ όμορφη νεαρή Ελληνοπούλα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609444668
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων1292
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΔΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ [Πατέρας]
Κωδικός Πολιτείας2218-0263
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

gavriilzx, e1rini, sallus72, aposdrak, Checkmate, MelinaD

Κριτικές για το προϊόν

[04/12/2023] Γιώργος Πρεφτίτσης.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο Κόμης Μόντε Κρίστο.

Το βιβλίο παρόλο που είναι αρκετά μεγάλο 1200 σελίδες περίπου δεν το βαρέθηκα καθόλου και η ιστορία με κράτησε μέχρι το τέλος, χωρίς να το αφήσω από τα χεριά μου διαβάζοντας το αρκετά γρηγορά για ένα τόσο μεγάλο βιβλίο. Η ιστορία της εκδίκησης είναι πραγματικά καταπληκτική με συνεχόμενη δράση και πολλές ανατροπές. Ο πρωταγωνιστής μας ο Εντμόν Νταντές- Κόμης Μόντε Κρίστο- Αβάς κ.α. είναι πολύ καλογραμμένος αν και σε μερικά σημεία του βιβλίου είναι απίθανο να έχεις καταφέρει τόσα πολλά μόλις έχεις αποδράσει από την φυλακή, σε κάποια σημεία ήταν αρκετά τραβηγμένο και μας παρουσιάζει τον ηρώα ως θεό που τα καταφέρνει όλα. Από την άλλη αυτό το βιβλίο μου άρεσε κυρίως για όλους τους χαρακτήρες τις περίγραφες και κυρίως για την αφήγηση. Ο συγγραφέας σου δίνει να καταλάβεις τα βάσανα του ηρώα διαβάζοντας και νιώθοντας τα και εσύ, σε παίρνει από το χέρι και δεν σε αφήνει μέχρι να το τελειώσεις!

- ΘΕΤΙΚΑ: Καταπληκτικοί χαρακτήρες και υπεροχή ανάπτυξη των συναισθημάτων τους.
- Τρομερή Δράση και Ανατροπές.
- Η Αφήγηση είναι πολύ ωραία και μπαίνεις κατευθείαν στην ιστορία του βιβλίου.


- ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Υπερβολικά πολλά ονόματα.
- Μπορούσε να ήταν και λίγο πιο μικρό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS