Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΑ

ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΑ

+
-
BYERS SAM
Κωδ. Πολιτείας: 2010-0492
Τιμή Έκδοσης
€15.83
Τιμή Πολιτείας
€11.08
(-30%)
Κερδίζετε €4.75


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Κάθριν και ο Ντανιέλ έχουν χωρίσει. Στα τριάντα τους παλεύουν, καθένας ξεχωριστά, με τα σύνδρομα της ηλικίας τους αλλά και τον σουρεαλισμό της σύγχρονης ζωής: η Κάθριν, καταθλιπτική και κυνική, προσπαθεί να συνέλθει από το χωρισμό εγκλωβισμένη σε μια πόλη και σε μια δουλειά που μισεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ενώ ο Ντανιέλ δεν είναι καθόλου βέβαιος αν η νέα του σχέση και η δουλειά του τον ικανοποιούν αληθινά.
Τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή όταν επανεμφανίζεται στο προσκήνιο ένας παλιός τους φίλος, ο Νέιθαν, μετά από ενάμιση χρόνο σε ψυχιατρική κλινική, κουβαλώντας επιπλέον το βάρος μιας μαμάς που στο μεταξύ έχει αναδειχθεί σε συγγραφέα ενός αυτοβιογραφικού μπεστ-σέλερ βασισμένου στη δική του ατυχή διαδρομή, και σε δημοφιλή περσόνα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το ψευδώνυμο "Μάνα Κουράγιο".
Με φόντο μια μυστηριώδη επιδημία των βοοειδών που εξαπλώνεται στην Αγγλία, οι τρεις φίλοι θα επιχειρήσουν να λύσουν τα δικά τους μυστήρια, προσφέροντας απολαυστικές σελίδες ευφυούς σάτιρας της σύγχρονης πραγματικότητας και μια ανελέητη ανάγνωση της παθολογίας μιας γενιάς που παραπαίει ανάμεσα στη συντήρηση και την αμφισβήτηση.
Ο Sam Byers στο "Ιδιοπάθεια", το πρώτο του μυθιστόρημα, ακολουθεί με δεξιοτεχνία και κέφι -αλλά και με γλώσσα που σπάει κόκαλα- τα χνάρια της μεγάλης αγγλοσαξωνικής παράδοσης του χιούμορ και αναδεικνύεται στο πιο φρέσκο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Από τις πρώτες σελίδες διακρίνεται η σατυρική φλέβα του Μπάιερς, η οποία αντλεί από τις καλές στιγμές του Μάλκομ Μπράντμπουρι (Ο άνθρωπος Ιστορία), Χανίφ Κιουρέισι (Ωραίο μου πλυντήριο), του Μάρτιν Έιμις (London Fields) ή ακόμα και του Ίρβιν Γουέλς (Trainspotting), μόνο που ο Μπάιερς, παιδί της εποχής του τουίτερ, του φέισμπουκ και της ταχύτατης διακίνησης ειδήσεων και πληροφοριών, δημιουργεί χαρακτήρες με ανάλογη παθολογία. Πρόκειται για τα παιδιά της άμεσης μετάδοσης του μηνύματος, της υπεροχής εκείνων που έχουν μεγάλο αριθμό εικονικών φίλων και ακολούθων, αν και οι ίδιοι παρουσιάζουν έλλειμμα σ' αυτό ακριβώς το αγαθό, τυγχάνει δηλαδή να μην έχουν έναν άνθρωπο πλάι τους και να μη γίνονται κατανοητοί ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πριν από το τέλος του κόσμου φαίνεται πως θα έρθει το τέλος των σχέσεων, μοιάζει να υπαινίσσεται ο συγγραφέας, το τέλος κάθε είδους σχέσης, φιλικής, οικογενειακής, ερωτικής, καθώς όλες πάσχουν από ένα άγνωστης προέλευσης τραύμα, όπως η μυστήρια ασθένεια που έχει χτυπήσει τα βοοειδή της χώρας, το οποίο δεν επιδέχεται θεραπείας». (Από κείμενο της Αργυρώς Μαντόγλου στην BookPress.gr, 10/2/2014)

«Ποιος ξέρει γιατί γράφτηκε αυτό το ξεκαρδιστικό, παρατηρητικό και προκλητικό μυθιστόρημα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που γράφτηκε! Ο Sam Byers επιδεικνύει μεγάλο ταλέντο στο ντεμπούτο του αυτό» (Sam Lipsyte)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIDIOPATHY
ISBN139789609527972
ΕκδότηςΙΚΑΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΕπιμέλειαΚΟΨΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΙΕΡΣ ΣΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2010-0492
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS