Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ // ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

+
-
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 0486-0155
Τιμή Έκδοσης
€11.94
Τιμή Πολιτείας
€8.36
(-30%)
Κερδίζετε €3.58


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η μνήμη είναι ανάμνηση είναι κι ανάσταση και πτώση όταν σεργιανάς στα μονοπάτια της δεν γνωρίζεις τον προορισμό, ούτε τον σκοπό ούτε το νόημα. Κι αυτό έχει οπωσδήποτε τη γοητεία του.
Η μνήμη μπορεί να γίνει δύναμη μπορεί κι αδυναμία. Τι μπορεί να ανακόψει τη δύναμή της; Το παρόν; Το όνειρο του μέλλοντος; Θα ήθελα να είχα μνήμη δυνατή, μην ξεχαστώ, να μην ξεχάσω ποτέ. Να θυμάμαι τ' ασήμαντα, τα καθημερινά που έφτιαξαν την υπέροχη σύνθεσή σου, τα καθημερινά που ήσουν εσύ.
Σ' εσένα ανακάλυψα πόσο σύνθετο είναι να είσαι απλός, πόσο μεγάλο να είσαι μικρός, πόσο εκκωφαντικό θόρυβο κάνει η σιωπή, σαν τον εκκωφαντικό θόρυβο της απουσίας σου, σαν την εκκωφαντική σιωπή της τελευταίας στιγμής...
Θα γράψω κάτι για εμένα. Δεν ξέρω αν θα είναι χρήσιμο σε άλλους. Θα είναι η μοναδική μου προσφορά, το μοναδικό μου δώρο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609550420
ΕκδότηςΕΝ ΠΛΩ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2014
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις20x13
ΕπιμέλειαΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας0486-0155
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nna1

Κριτικές για το προϊόν

[01/04/2014] charisd.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα συγκλονιστικό εγχείρημα μιας μητέρας που εχάσε το παιδί από καρκίνο σε ηλικία 19 ετών. Μια πραγματική καταθέση ψυχής στα πλαισία μιας οδυνηρής πορείας και συνάμα η άλλη ανάγνωση με επίκεντρο το ελπιδοφόρο μήνυμα της ανάστασεως. Ο μεγάλος Σταυρός που σήκωσε ο μικρός Βασίλης έχοντας συνοδοιπόρους την μητέρα του και την οικογένεια του. Αν μπορούσα να περιγράψω με μια λέξη το εν λόγω βιβλίο , θα χρησιμοποιούσα την λέξη ''τοκετός''. Ένας επίπονος τοκετός γεμάτος αγωνία, υπομονή ,επιμονή, δύναμη και πίστη που καταλήγει στην (ανα)γέννηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
[31/03/2014] lamprosfree.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
αν και δεν είμαι φίλος των βιβλίων και όσα προσπάθησα δε τέλειωσα κανενα,εχω να πω πως το συγκεκριμένο σε μεταφέρει στα γεγονότα σα πνεύμα με αισθήματα ανθρώπου για να νιώσεις το πόνο και την αγωνία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΟΦΙΤΑ
KIS DANILO
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
LINHART ROBERT
€9.01 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.51

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS