Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ // ΔΙΑΔΟΧΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

ΔΙΑΔΟΧΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0024
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο έρωτας και ο φόβος είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες ενός ηγέτη"
Με την αποκάλυψη πως η Λίνα είναι μάγισσα και ίσως η τελευταία απόγονος και διάδοχος μιας αρχαίας μαγικής φυλής, όλοι εμφανίζονται πρόθυμοι να την προστατέψουν. Ισορροπώντας, όμως, ανάμεσα σε δύο κόσμους και με όλα όσα θεωρεί μέχρι τώρα δεδομένα για τη ζωή και τον ίδιο τον εαυτό της να καταρρέουν, η Λίνα αισθάνεται πιο μόνη και χαμένη από ποτέ. Μόνο ο Ντάνιελ δείχνει να αντιλαμβάνεται τους φόβους και τα συναισθήματά της. Αλλά είναι τα δικά του συναισθήματα αληθινά ή κάθε πράξη του αποτελεί μέρος ενός διαβολικού σχεδίου με έπαθλο την απόλυτη εξουσία;
Σε μια κοινωνία με άλλους νόμους και κανόνες, μυστικά του παρελθόντος συγκρούονται με το παρόν. Οι ήρωες, εκτελεστές και θύματα μιας αιώνιας διαμάχης για την εξουσία και τη δύναμη, που γράφτηκε πάνω στις στάχτες του έρωτα. Πιόνια, σε ένα παιχνίδι που στήθηκε πριν καν γεννηθούν και ορίστηκε με μια τελευταία διαθήκη.
Με ανατρεπτική πλοκή, γεμάτη ίντριγκα και αγωνία, "Η πληγή του δράκου" αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, όπου το φανταστικό στοιχείο συναντά τον σύγχρονο κόσμο, δίνοντας νέα οπτική στην έννοια του απαγορευμένου έρωτα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένας αριστοτεχνικά στημένος φανταστικός κόσμος, στον οποίο κυριαρχούν η συνύπαρξη μάγων και ανθρώπων, οι συνεχείς ανατροπές και οι έντονες συγκινήσεις. Η διαρκώς αναπτυσσόμενη εγχώρια σκηνή της λογοτεχνίας του Fantasy αποκτά ένα νέο συγγραφικό διαμάντι! Το καλύτερο από όλα; Θα έχει και συνέχεια!" [ FantasyGate]

Περιεχόμενα

Σημείωμα του συγγραφέα
Πρόλογος
Μέρος Ι: Ανάγνωση
Μέρος ΙΙ: Εκτέλεση
Μέρος ΙΙΙ: Αθέτηση
Επίλογος
Λεπτομέρειες
ISBN139789609599511
ΕκδότηςΠΗΓΗ
ΣειράΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων694
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3457-0024
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Lia C.

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Lia C.

Κριτικές για το προϊόν

[12/10/2020] nelly89.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Η ιστορία έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία. Όμως παρόλο που είναι ένα πολυσέλιδο βιβλίο, η ιστορία δεν ξεδιπλώνεται αναλόγως καλά. Μπερδεύει τον αναγνώστη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην θέση των δύο πρωταγωνιστών, σε αντίθεση με τους δευτεραγωνιστές που μου φάνηκαν περισσότερο ενδιαφέροντες. Οι πρωταγωνιστές με την αφέλεια και την ανωριμότητα τους πολλές φορές έφτασαν στο σημείο να μου γίνουν αντιπαθείς.
[08/06/2020] yorgos100.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το βιβλίο ως ιστορία είναι πολύ καλό, είναι ενδιαφέρον και έχει πολλές ανατροπές. Οι διάλογοι είναι σωστοί, τα συναισθήματα των ηρώων εισπράττονται από τον αναγνώστη. Ωστόσο, στον τομέα της γλώσσας είναι απαράδεκτο. Λάθος προστακτικές (υπέμεινε, αντί για υπόμεινε πχ), σχεδόν παντελής έλλειψη τονισμού στα ερωτηματικά πού και πώς, η ανυπαρξία του φαινομένου της αφαίρεσης είναι κουραστική (όλο το βιβλίο είναι γεμάτο από 'για εμένα, για εσένα, σε εμένα κλπ' ενώ αγνοείται το απλό 'για μένα, για σένα, σε μένα'). Λέξεις με λάθος περιεχόμενο (πχ οι φίλοι σας δε σας υπέστησαν την προσοχή αντί του ορθού επέστησαν, 'κληρονόμησε σε κάποιον' αντί του ορθού 'κληροδότησε σε'). Λάθη νομίζω παιδαριώδη, που στη συγγραφέα ας πούμε ότι συγχωρούνται λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αλλά ο επιμελητής πού ήταν; Ωραίες οι ιδέες και οι ιστορίες, αλλά υπάρχει και μια γλώσσα από πίσω που διέπεται από κανόνες και η μη τήρησή τους κουράζει στην ανάγνωση.
[29/07/2016] Lia C..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μην το ψάχνετε, είναι φανταστικό και μαγευτικό από την πρώτη έως την τελευταία του σελίδα!!! Ένα βιβλίο γεμάτο μαγεία και πάθος, φως, σκοτάδι, περιπέτεια, γέλιο κι ανατροπές! Η γραφή της Μαρίας Μουστοπούλου είναι εξαιρετική κι αξιοζήλευτη! Οι ήρωες, τόσο οι καλοί όσο κι οι κακοί της υπόθεσης είναι αληθοφανείς, ενδιαφέροντες, και καλοδουλεμένοι (με την Λίνα, τον Ντάνιελ, τον Αιμίλιο, την Βίβιαν και τον Μιγκέλ να ξεχωρίζουν και να μας προκαλούν έντονα συναισθήματα και βαθιές συγκινήσεις!) Μην το χάσετε, ειλικρινά!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
FESTY DANIELE
€11.95 €4.78
(-60%)
Κερδίζετε €7.17
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS