Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΑΝΙΝΟ ΤΟΠΙ

ΤΟ ΠΑΝΙΝΟ ΤΟΠΙ

+
-
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΛ. ΑΓΓΕΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0264-0016
Τιμή Έκδοσης
€14.20
Τιμή Πολιτείας
€11.36
(-20%)
Κερδίζετε €2.84


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κατοχή! Ατέλειωτη η νύχτα που έχει απλωθεί πάνω από μιαν Ελλάδα, όπου ο περήφανος λαός της σφαδάζει και πνίγεται κάτω από την μπότα του στυγνού κατακτητή και των συνεργών του! Ένας λαός που αγωνίζεται για έναν ανύπαρκτο επιούσιο, που πεινά, που ματώνει καθημερινά. Ένας λαός που παρά τα άπειρα δεινά του, εξακολουθεί να κρατά το κεφάλι του ψηλά, το φρόνημά του ανέπαφο, την αξιοπρέπειά του ανέγγιχτη, την ανθρωπιά του αναλλοίωτη!
Το ένδοξο Έπος της Αλβανίας είναι ακόμα πολύ νωπό στις μνήμες ολόκληρου του λαού κι είναι κλεισμένο μέσα στις καρδιές των ηρωικών μαχητών που γύρισαν και τώρα έχουν αποδυθεί, μεσ' από τις τάξεις της Αντίστασης, σ' έναν άλλου είδους αγώνα, χωρίς επιστροφή και χωρίς έλεος, αδιαφορώντας για το Χάρο που καθημερινά, αδιάκριτα κι ανελέητα, θερίζει ζωές και κλείνει σπίτια!
Μέσα σ' αυτή την τόσο τραγική εποχή, όπου το σκοτάδι σκεπάζει τη χώρα, όπου ο κίνδυνος καιροφυλακτεί κι ο θάνατος παραμονεύει στο κάθε βήμα, ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών, βρίσκει τη δύναμη να ενώσει τις καρδιές του, υπηρετώντας ταυτόχρονα πιστά κι απεγνωσμένα, τις επιταγές του αντιστασιακού αγώνα ενάντια στον κατακτητή, με διαρκή δράση, ανυποχώρητο σθένος και αυταπάρνηση. Η Κατοχή τους φέρνει κοντά, ο Έρωτας τους ενώνει κι η Μοίρα παίζει μαζί τους τα δικά της, τις πιο πολλές φορές, ανεξήγητα παιχνίδια.
Τα περισσότερα από τα περιστατικά που διαδραματίζονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, βασίζονται σε γεγονότα και προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609653152
ΕκδότηςΑΙΟΛΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις24x18
Κωδικός Πολιτείας0264-0016
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
MACDONALD JOHN
€34.70 €12.15
(-65%)
Κερδίζετε €22.55
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
SORA STEVEN
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS