Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΡΟΦ

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ - ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

+
-
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1925-0115
Τιμή Έκδοσης
€26.50
Τιμή Πολιτείας
€22.52
(-15%)
Κερδίζετε €3.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η μεγάλη ανάπτυξη των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων καθώς επίσης και η πολυσύνθετη σημερινή φορολογική και εργατική νομοθεσία έχουν καταστήσει το λογιστή - φοροτέχνη ως το πλέον υπεύθυνο πρόσωπο για την κάθε επιχείρηση.
Ο σημερινός φοροτέχνης - λογιστής, εκτός από τα σύγχρονα συστήματα λογιστικής, θα πρέπει να γνωρίζει σε άριστο βαθμό και όλη την φοροτεχνική και την εργατική νομοθεσία καθώς επίσης και τα τυχόν φορολογικά και άλλα ευεργετήματα που παρέχουν οι εκάστοτε ισχύοντες αναπτυξιακοί νόμοι στις διάφορες επιχειρήσεις.
Ένα φορολογικό λάθος του λογιστή μπορεί να στοιχίσει πάρα πολύ στην επιχείρηση, ακόμα και την περίπτωση να μη μπορέσει η επιχείρηση να λειτουργήσει παραπέρα. Σήμερα, επικρατεί γενικά η γνώμη ότι ο καλός λογιστής είναι ο μοχλός προόδου και ο κακός λογιστής ο καταστροφέας της επιχείρησης.
Η συγγραφή του βιβλίου αυτού, που συνδυάζει πρακτικά, αλλά και σε βάθος όλη τη λογιστική και τη φοροτεχνική που αφορούν τα φορολογικά κίνητρα, καθώς και ένα μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται "φορολογικός έλεγχος των επιχειρήσεων", θεωρείται απαραίτητο για όλους αυτούς που φιλοδοξούν να γίνουν επιχειρηματικά στελέχη, όσο και για εκείνους που ασχολούνται μετά οικονομικά θέματα των επιχειρήσεων.
Πράγματι, είναι θέμα επιβίωσης και προόδου για την επιχείρηση, όταν αυτή σχηματίζει αφορολόγητα αποθεματικά και δεν πληρώνει φόρο ή όταν ενισχύεται οικονομικά από το κράτος με τις διάφορες επιχορηγήσεις για νέες επενδύσεις κλπ. Είναι όμως θέμα ακόμα πιο ουσιώδες για την επιβίωση της επιχείρησης, όταν ο λογιστής καθώς και ο φορολογικός ελεγκτής γνωρίζουν σε άριστο βαθμό την όλη διαδικασία του φορολογικού ελέγχου, έτσι ώστε να αναγνωρίζονται ως λογιστικές διαφορές, οι πράγματι υπάρχουσες λογιστικές διαφορές, και να μην απορρίπτονται τα βιβλία, όταν δεν πρέπει ν' απορρίπτονται.
Οι συγγραφείς, που τους διακρίνει η άρτια επιστημονική και φοροτεχνική κατάρτιση, καθώς και η διδακτική και πρακτική πείρα τους, πραγματεύονται με μεγάλη επιμέλεια απλά και πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τη λογιστική και την φοροτεχνική.
Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό θα καλύψει με επιτυχία ένα μεγάλο κενό και ότι θα αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για τους λογιστές, φοροτέχνες, δικηγόρους, επιχειρηματίες, εφοριακούς, δικαστικούς, σπουδαστές κλπ. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΞΑΓΟΡΕΣ
ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΔΙΑΝΟΜΗ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ
ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ - ΔΩΡΕΑΣ - ΓΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789609781305
ΕκδότηςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1925-0115
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

demetpapad

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

major, marouskamia

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ
PERRY SARAH
€19.90 €6.96
(-65%)
Κερδίζετε €12.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS