Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΙΔΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 8135-0019




Παρουσίαση

«Έργο και αποστολή των Άρχων είναι η επιβολή και διαχείριση κρίσεων».
Ο επικεφαλής Ανώτατος Νομάρχης, οι Μεγάλοι Μετεωρολόγοι, ο Συντονιστής Δίαυλος, ο Κανονιστής Ιατρός, ο Εθνικός Ξενόφοβος, ο Μεγάλος Γεωργός και άλλοι πολλοί άρχοντες της πολιτείας και της έξω χώρας προβλέπουν πράγματα έως και απίθανα ή αδύνατα, τα οποία όμως συμβαίνουν ή ο πληθυσμός πιστεύει ότι θα συμβούν ή ότι έχουν συμβεί.
Η ζωή κυλά ομαλά, ακόμα και οι δευτερεύουσες εκφάνσεις της κανονίζονται από τις Αρχές. Μέχρι που μια εντοπισμένη πάνω από ένα σχολείο χιονόπτωση, που εξελίσσεται σε θερινό παγετώνα, ανατρέπει την πορεία της χώρας, ίσως και τη μοίρα της.
Η κόρη του Ανέστη, μαθήτρια στο παγωμένο σχολείο, φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση, αν και κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς. Η εξουσία των Αρχών κλονίζεται, ενώ στα σύνορα πυροδοτούνται από τους βάρβαρους γείτονες θερμά επεισόδια.
Με αραμπάδες και βαρέα μηχανήματα, με ελικόπτερα και αεροκομμάντος, ακόμα και με ένα παγοθραυστικό, οι Αρχές προσπαθούν να επιβληθούν στο εσωτερικό, ενώ στη συνοριακή γραμμή πολεμικά πλοία, αεροπλάνα και μηχανοκίνητες φάλαγγες -όσα, τουλάχιστον, δεν έχουν πληγεί από τη Νόσο της Μπαταρίας- ετοιμάζονται να υπερασπιστούν την ύπαρξη του γένους, που διατρέχει τον ύψιστο κίνδυνο της ιστορίας του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609797078
ΕκδότηςΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων112
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8135-0019
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mitsost

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost

Κριτικές για το προϊόν

[08/08/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η φαντασία φορά τα καλά της και η διήγηση γιορτάζει έναν νέο τρόπο εκφοράς.Τίποτα δεν είναι σίγουρο,κάθε τι ορίζει τον εαυτό του με έναν καινούριο τρόπο και η πένα του συγγραφέα μας τη φέρνει για τα καλά.Ένιωσα μια μαύρη τρυφερότητα,έτσι ακριβώς σα να με ακούμπησε μαύρο χιόνι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΛΧΗΜΕΙΑ
MELVILLE FRANCIS
€14.90 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.68
ΙΜΑΤΖΙΚΑ
BARKER CLIVE
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS