Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

+
-
ΑΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (ΙΠΠΩΝΟΣ)
Κωδ. Πολιτείας: 6128-0001
Τιμή Έκδοσης
€10.40
Τιμή Πολιτείας
€8.32
(-20%)
Κερδίζετε €2.08


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο άγιος Αυγουστίνος, επίσκοπος Ιππώνος είναι γνωστός και ως ιερός Αυγουστίνος, και ως υιός των δακρύων. Ένας από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους του κόσμου. Έζησε μια πολυκύμαντη ζωή από την ηλικία των 16 ως και 33 ετών γευόμενος οποιαδήποτε αμαρτία υπήρχε, όπως ο ίδιος λέει στις "Εξομολογήσεις" του. Ο μοναδικός άγιος της Εκκλησίας που έγραψε σε βιβλίο όλες του τις αμαρτίες. Ο άγιος Αυγουστίνος μαζί με την οσία Μαρία την Αιγύπτια αποτελούν για την Εκκλησία μας ίσως τα μοναδικά παραδείγματα, που από την μια στιγμή στην άλλη, έκαναν "στροφή 180 μοιρών". Άλλαξαν τρόπο ζωής και από τη ζωή της αμαρτίας "εκτινάχθηκαν αυτόματα" στη ζωή της αγιότητας, φαινόμενο που τους καθιστά ιδιαίτερες προσωπικότητες, στην παγκόσμια ζωή της Εκκλησίας. Μετά την επιστροφή του κοντά στο Θεό ο Αυγουστίνος αναδείχθηκε μεγάλος εκκλησιαστικός άνδρας, όχι μόνο από τα συγγράματά του που είναι πολλά και ποικίλα, αλλά και από το ότι πέτυχε ουσιαστικά σε μία ολόκληρη πόλη, την Ιππώνα, να ζουν όλοι οι πολίτες, με την θέλησή τους, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο. Κατήργησε με αυτόν τον τρόπο τα δικαστήρια, την αστυνομία κ.τ.λ. Δημιούργησε το "κράτος του Θεού". Κάτι που εμείς δυστυχώς δεν κάνουμε... Ονομάστηκε προστάτης των νέων, αφού βοηθά τους νέους ν' απαλλαγούν από την άστατη ζωή, την οποία ο ίδιος γεύθηκε.
Διαβάστε την εικονογραφημένη ζωή του αγίου Αυγουστίνου, μελετήστε τη, και ευχόμαστε ο άγιος να μιλήσει στην καρδιά όλων μας. Και έχει πολλά να πει ο άγιος σε όλους μας, μα ιδιαίτερα στους νέους μας. Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι ο προστάτης των νέων. Άλλωστε, γι' αυτό έγραψε τις "Εξομολογήσεις" του. Για να ωφεληθούμε όλοι διαβάζοντάς τες, και να θυμηθούμε, ότι ο Θεός μας, δέχεται κάποιον μετανιωμένο, όσο κι αν έχει απομακρυνθεί από κοντά Του. Ακόμα και Άγιο μπορεί να τον αναδείξει! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609837606
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤ.ΑΔΕΛΦΟΤ.«Ο ΑΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ» ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων68
Διαστάσεις20x22
ΕπιμέλειαΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΥΡΡΟΣ
ΕικονογράφησηΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδικός Πολιτείας6128-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Γιουνους

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

krvag21, titiki2109, gtrakakis, Γιουνους, xaralabos125

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS