Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ// ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ 3

ΚΑΨΑΛΗΣ Ι. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΙΜΕΓΙΑΤΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΚΑΠΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8364-0006




Παρουσίαση

Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ΠΡΟΣΒΑΣΗ, με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στην πρώτη γραμμή των Διαγωνισμών Δημοσίου και ΑΣΕΠ από το 2000, έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες υποψήφιους, έχοντας χιλιάδες επιτυχίες και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αποτελούν οδηγό για τον Νέο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που έχει αναγγελθεί για το 2023, ύστερα από σοβαρή δουλειά δύο ετών, παρουσιάζουν στους υποψήφιους τη μόνη πλήρη σειρά τριών βιβλίων που πραγματικά καλύπτουν όλα τα είδη θεμάτων του Νέου Γραπτού Διαγωνισμού, όπως αυτά περιγράφονται από τη σχετική Προκήρυξη.
Ακολουθώντας πιστά την Προκήρυξη και χρησιμοποιώντας τη δική μας πολύτιμη εμπειρία των 22 και πλέον ετών, ταξινομήσαμε την ΥΛΗ σε τέσσερεις τομείς:
- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
- ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
και προσφέρουμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό έναν πραγματικά πλήρη ΟΔΗΓΟ, δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα τριβής και εξάσκησης με όλα τα είδη θεμάτων που θα συναντήσουν στον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, βγάζοντας τους έτσι από το χάος των αλληλοσυγκρουόμενων πληροφοριών που κυκλοφορούν για τον εν λόγω Διαγωνισμό... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Λεπτομέρειες
ISBN139789609846776
ΕκδότηςΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2022
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας8364-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

[30/01/2023] Ganats.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
To βιβλίο έχει πάρα πολλά λάθη. Εχω φτάσει στο σημείο να αναζητώ στο διαδίκτυο την απάντηση αν μου φαίνετε περίεργη η απάντηση που έχει ως σωστή.Το παράδειγμα της/του mpini στις 24.12 είναι χαρακτηριστικό. Οταν διάβαζα την ερώτηση για την θανατική ποινή δεν είχα καταλάβει πόσο αναξιόπιστο είναι το βιβλίο και θεώρησα ως σωστη την απαντηση που δινει.Μπάινωντας στο site της πολιτείας για να γράψω το σχόλιο έμαθα ότι η θανατική ποινή έχει καταργηθει. Αν έιχα διαβάσει τα σχόλια νωρίτερα θα μπορόυσα να αποφύγω την αγορα του βιβλίου.ΔΕΝ το συστήνω ανεπιφυλακτα.
[27/01/2023] manoskosma.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το βιβλίο είναι πολύ καλό. Το αγόρασα και βοηθάει πάρα πολύ στις εργασιακές δεξιότητες που δεν τις βρήκα σε κανένα άλλο βιβλίο. Η θανατική ποινή εξακολουθεί να ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 7 του συντάγματος. Η ερώτηση με τις νομαρχίες είναι όντως τυπογραφικό λάθος, επικοινώνησα με τον εκδότη και μου το επιβεβαίωσαν
[27/01/2023] johnzi2008.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Το βιβλίο είναι γεμάτο λάθη. Το ζήτημα είναι πως τα λάθη βρίσκονται στις απαντήσεις των ερωτημάτων, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να μη γνωρίζει αν τελικά αυτό που διάβασε είναι σωστό ή λάθος! Το βιβλίο φαίνεται πως δεν επιμελήθηκε επαρκώς.
[24/12/2022] mpini.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εχει λανθασμένες (παλιές και μη επικαιροποιημενες) απαντήσεις. Πχ. δίνει για σωστή απάντηση ότι η θανατική ποινή στην Ελλάδα επιβάλλεται μόνο σε περιπτώσεις κακουργημάτων που τελούνται σε καιρό πολέμου, κάτι όμως που δεν ισχύει γιατί η θανατική ποινή έχει καταργηθεί για οποιοδήποτε έγκλημα. Σε άλλο σημείο γράφει ότι δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι οι νομαρχίες ενώ οι νομαρχίες έχουν καταργηθεί ως βαθμός βαθμός αυτοδιοίκησης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ
BRECHT BERTOLT
€14.92 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.70

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS