Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ TALKSHOW

ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ TALKSHOW

+
-
ΑΝΑΝ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5291-0003
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το φορτηγό σταμάτησε στη μέση του δρόμου και από το μεγάφωνό του μια φωνή άρχισε να διαλαλεί: "Εντός ολίγου θα μοιραστούν σε όλους δωρεάν γυάλινες μυγοσκοτώστρες, μαζευτείτε, κυρίες και κύριοι, μην παραλείψετε να πάρετε, είναι εντελώς άχρηστο αλλά είναι δωρεάν, θα πάρει ο άλλος και εσύ όχι; ελάτε, κυρίες και κύριοι..." και συνέχισε να επαναλαμβάνει τα ίδια, μέχρι που από περιέργεια μαζεύτηκαν κάποιοι, το φορτηγό καθυστερούσε να ανοίξει, μαζεύτηκαν κι άλλοι, αναμονή, "εντός ολίγου, κυρίες και κύριοι", μικροσπρωξίματα, "εγώ ήμουν πριν από εσάς, κυρία μου", ένταση, τσαμπουκάδες, γριές ημιλιπόθυμες, και όταν τελικά άνοιξε η πίσω πόρτα του φορτηγού έγινε το έλα να δεις, έπεσαν μπουκέτα στην ψύχρα, παιδιά χάσανε τις μανάδες τους, ηλικιωμένοι ξεψύχησαν στο πεζοδρόμιο, και όλα αυτά επειδή: α) ήταν τσάμπα, β) "δεν κατάλαβα, εγώ μαλάκας είμαι να πάρουν όλοι και εγώ να μην πάρω;" Ηθικόν δίδαγμα: Μας αξίζει, και με το παραπάνω, κάθε καραγκιόζης δήμαρχος, νομάρχης, βουλευτής και υπουργός που βλέπουμε στην τηλεόραση και αναρωτιόμαστε φωναχτά "μα καλά, ποιοι πάνε και τους ψηφίζουν αυτούς;" (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο αλλόκοτος νεαρός πρωταγωνιστής της ιστορίας μπαίνει στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Σαλαμίνα για μια διήμερη κρουαζιέρα στον Σαρωνικό μαζί με άλλους αργόσχολους φίλους του. Κι όλα αυτά, ενώ το πανελλήνιο αγωνιά για τον επικείμενο αγώνα της Εθνικής στο Μουντιάλ. "Η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, ο στρατός και η εκκλησία", οι πάντες. Εκείνος και οι φίλοι του όμως που βρίσκονται πάνω στο πλοίο, εκτοξεύουν στον αναγνώστη σουρεαλιστικές βόμβες ναπάλμ παλαβές ιστορίες που προκαλούν νευρικό γέλιο. Ιστορίες για μια κοινωνία στην οποία κυριαρχεί ο μικροαστισμός και η τηλεόραση παρασύρει τις μάζες στην ανοησία. Χιουμοριστικό, φευγάτο αφήγημα, με ευρεία χρήση της γλώσσας του δρόμου και ευφάνταστη εικονογράφηση. Όσοι αναγνώστες αισθάνονται νέοι, θα το λατρέψουν. (Βαγγέλης Μπέκας, Ελευθεροτυπία, 18/12/2010)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609868921
ΕκδότηςBABELART
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2010
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΒΗ
ΕικονογράφησηΑΝΑΓΝΟΣ ΣΟΤΟΣ
Κωδικός Πολιτείας5291-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

patriot23, lefteror, spbozas

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

GiannisIce, Daphne Ann, Despoina Anousaki, lefteror, ki11ua, anpan79, bioms, mrtsioump, silverhaired, spbozas, nefmpi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
RYAN ANTHONY
€17.89 €8.94
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS