Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΡΥΦΤΟ (HIDE AND SEEK)

ΚΡΥΦΤΟ

KETCHUM JACK
Κωδ. Πολιτείας: 7479-0003




Παρουσίαση

«Όπως και στην περίπτωση της "Νεκρής Σαιζόν", έτσι κι εδώ η δράση είναι υπερβολικά βίαιη και σοκάρει, αλλά εδώ το ζήτημα, όπως κι εκεί, δεν είναι η φρίκη, αλλά η διάθεση των ανθρώπων, που πρέπει να την αντιμετωπίσουν. Και εδώ ο Κέτσαμ γράφει με λιτότητα και σφρίγος, σε προτάσεις που σφίγγουν σαν συρμάτινες αγχόνες. Όποιος απολαμβάνει την ανόθευτη, σκληρή φρίκη θα εκτιμήσει και αυτό το μυθιστόρημα» (Publishers weekly)
«Το "Κρυφτό" είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι ο Τζακ Κέτσαμ είναι ένας από τους καλύτερους και συνεπέστατους εκπροσώπους της σύγχρονης λογοτεχνίας τρόμου στις ΗΠΑ... το μυθιστόρημα τα έχει όλα - σαφή σκηνικά, αληθοφανείς χαρακτήρες, ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μια παρατεταμένη κορύφωση που δεν προκαλεί μόνο φόβο και σασπένς, αλλά χαρακτηρίζεται από εξαιρετική φαντασία και μια παράξενη δριμύτητα... Το "Κρυφτό" είναι από τα βιβλία που διαβάζονται μονορούφι, και ένας ακόμα θρίαμβος για έναν από τους καλύτερους και ικανότερους λειτουργούς του τρόμου» (Bentley Little, Hellnotes)
«Ο εφιαλτικός τρόπος με τον οποίο ο Κέτσαμ βλέπει τον κόσμο μπορεί να σας σοκάρει, μπορεί ακόμα και να σας απωθήσει, αλλά δεν είναι δυνατόν να τον αγνοήσετε ή να τον ξεχάσετε» (Stephen King) (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHIDE AND SEEK
ISBN139789609871785
ΕκδότηςΛΟΓΕΙΟΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2010
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΤΣΑΜ ΤΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας7479-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka, Μariza

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

dimmer, boudas, Μariza, tasos81pl, gizmo3

Κριτικές για το προϊόν

[22/06/2017] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Γρήγορη πλοκή η οποία με κράτησε μέχρι το τέλος. Κλασσικός πλέον, ο σχετικά ωμός τρόπος γραφής. Το βιβλίο εμπεριέχει ένα είδος τρόμου που δεν συναντάς εύκολα. Πιστεύω πως φταίει η εξαιρετική δόμηση της ιστορίας και των πρωταγωνιστών απο τον συγγραφέα. Εμβληματικές περιγραφές εικόνων και έναν ατελείωτο ρεαλισμό, στα πάντα. Σχεδον!!
[07/09/2016] freenik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
αγορασα το βιβλιο λογω της τιμης του και χωρις να περιμενω πολλα ξεκινησα να το διαβαζω. γενικα μου αρεσε η ιστορια και ο τροπος γραφης του συγγραφεα.ανετα θα αγοραζα καποιο αλλο βιβλιο του.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Μικρή ιστορία του αρχαίου κόσμου
TONER JERRY
€9.70 €4.85
(-50%)
Κερδίζετε €4.85
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
WOHLLEBEN PETER
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS