Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1615-0008




Παρουσίαση

"Έξω, από νωρίς είχαν μαζευτεί μαύρα σύννεφα. Μα ο ήλιος κάθε τόσο τα έδιωχνε πέρα. Όμως μαζεύτηκαν πολλά, έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο. Οι κεραυνοί έσκιζαν το στερέωμα, έδειχναν τη γύμνια του σύμπαντος πέρα απ' τα μεταξένια πέπλα που ύφαιναν τα σύννεφα για να το ντύσουν. Σαν νύχτα έξω η μέρα, πνιγόταν στη βροχή. Άνοιξαν οι κρουνοί, κύλησε με δύναμη σκοτεινό νερό πάνω στη γη. Λες και γύρευε να ξεπλύνει όσα τη μόλυναν, να μείνει καθαρή όταν θα κόπαζε η καταιγίδα. Νύχτα βροχής η μέρα εκείνη τη στιγμή, που όλα έμοιαζαν να βγήκαν ξανά απ' τον ύπνο τους γυρεύοντας το μερίδιό τους, ανάμεσα σε όσους έφταιξαν και σ' όσους πλήρωσαν αναίτια."
'Οταν η Αγγέλικα επιστρέφει μετά από χρόνια στον γενέθλιο τόπο της, κανείς δεν μπορεί να βάλει με το μυαλό του την καταιγίδα που θα προκαλέσει. Η εμφάνιση της Σύλβιας ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας, αποκαλύπτοντας στιγμές τραγικές και χαρακτήρες αδυσώπητους. Οικογένειες και ζωές διαλύονται σε λίγα μόνο λεπτά, οι φίλοι γίνονται θανάσιμοι εχθροί και οι ισορροπίες διαταράσσονται για πάντα...
Τα χρόνια του εμφυλίου μπορεί να πέρασαν, κάποιοι όμως δεν ξέχασαν και οι πληγωμένες ψυχές ψάχνουν το δρόμο της δικαίωσής τους.
Όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μαύρη εποχή, σ' εκείνα τα χρόνια ντροπής για την Ελλάδα, στοιχειώνουν τον τόπο ακόμα και μετά από χρόνια.
Μια νύχτα βροχής βαμμένη με αίμα όλη αυτή η περίοδος, σημαδεμένη από προδομένες ιδέες και ψεύτικα ιδανικά, που κανείς δεν θέλει να ξαναζήσει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609921244
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων408
Κωδικός Πολιτείας1615-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ
€6.04 €2.11
(-65%)
Κερδίζετε €3.93
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS