Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ // ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΚΙ ΑΝΤ

ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ

+
-
ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0187-0008
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€4.00
(-20%)
Κερδίζετε €1.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την τιμή να προλογίσω το νέο βιβλίο του λίαν αγαπητού μου κ. Ιωάννη Γ. Παλαιτσάκη. Ήδη από το γνωστότατο πια και πολυδιαβασμένο έργο του "Το γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας" (β' έκδ. 2001), έχει φανεί η δεξιότητα -και κυρίως η πλούσια και βαθειά γνώση του- σε θέματα καίρια για την εσχατολογική πορεία του Χριστιανισμού, αλλά και του Χριστιανικού (Ορθοδόξου) Ελληνισμού, για τον οποίο ουσιαστικά αγωνίζεται ο ακάματος συγγραφέας. Ο κ. Παλαιτσάκης, μάλιστα, υποστασιώνει τον τύπο του αυθεντικού ελληνολάτρου, όχι με ανούσιες μονιστικές αναδρομές στην ελληνική αρχαιότητα, αλλά με την εν Χριστώ αγωνία για την διατήρηση της ιστορικής συνεχείας και συνοχής του Ελληνισμού, στην ενότητά του με την εν Χριστώ Αποκάλυψη και μόνη σωστική Αλήθεια. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετεί, με εκπληκτικό πράγματι τρόπο, και το νέο αυτό βιβλίο, όψεις του οποίου έχουν ήδη θιγεί στο πρώτο και ογκωδέστερο έργο του.
Η προσφορά του παρόντος βιβλίου είναι αντιστρόφως ανάλογη προς το μέγεθός του. Διαθέτει επάρκεια δυνάμεως, αποδεικτικής και διδακτικής, για τον ευσυνείδητο αναγνώστη, ακόμη και τον ειδικό, σε ένα θέμα καίριο για την πορεία του Νεώτερου Ελληνισμού (και του Ευρωπαϊκού κόσμου) στους τελευταίους αιώνες. Διότι ο Διαφωτισμός, ως κορύφωση της μακραίωνης δυτικοευρωπαϊκής διαλεκτικής πνευματικοκοινωνικής διαδικασίας, διαμόρφωσε τη σημερινή Ευρώπη, και με τις ποικίλες εκφύσεις του επηρεάζει αποφασιστικά την παγκόσμια κοινωνία σ' όλους τους χώρους των πραγματώσεων και εξελίξεών της. Ορθά δε, ορίζεται από τον συγγραφέα ο Διαφωτισμός ως "γέννημα - θρέμμα του Δυτικοευρωπαϊκού και Ρωμαιοκαθολικού Μεσαίωνα". [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789609974974
ΕκδότηςΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων112
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0187-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86
ΠΑΖΟΛΙΝΙ
CECCATTY RENE. DE
€9.75 €3.90
(-60%)
Κερδίζετε €5.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS