Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ( BEST SELLER /ΣΕΙΡΑ )

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

CHILD LEE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0312




Παρουσίαση

Πάνω από την έρημο της Καλιφόρνιας, ένα ελικόπτερο αδειάζει έναν άντρα στο κενό. . . Στο Σικάγο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι τα μέλη μιας επίλεκτης ομάδας πρώην ερευνητών του στρατού, στην οποία ανήκε και η ίδια, καταδιώκονται ο ένας μετά τον άλλον. . . Στους δρόμους του Πόρτλαντ, ένα σήμα κινδύνου βγάζει τον Τζακ Ρίτσερ από τη ζωή του μοναχικού λύκου, ρίχνοντάς τον στην καρδιά μιας συνωμοσίας που σκοτώνει τους παλιούς του φίλους. . . Δέκα χρόνια αφότου έφυγε από το στρατό, όλα τα υπάρχοντά του είναι μια κάρτα ΑΤΜ και τα ρούχα που φοράει. Τίποτε δεν τον δένει πουθενά. Δεν έχει ούτε τηλέφωνο ούτε διεύθυνση. Κι όμως, η παλιά συνάδελφός του, η Φράνσις Νίγκλεϊ, καταφέρνει να τον βρει μ' ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που ελάχιστοι γνωρίζουν. Και του ανακοινώνει το φρικτό θάνατο ενός από τα μέλη της ομάδας τους. Κι όλοι μαζί προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο που όσο πιο βαθιά σκαλίζουν τόσο περισσότερο πυκνώνει. Δυο ακόμη από τα μέλη της ομάδας έχουν εξαφανιστεί ξαφνικά. Και τα ίχνη τους οδηγούν από τα φώτα του Λας Βέγκας στο σκοτάδι της διεθνούς τρομοκρατίας. Ο Ρίτσερ προς το παρόν αφουγκράζεται. Την κάθε κίνηση, τον κάθε ήχο. Μετά, θα αποφασίσει αν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε μοιράστηκε τα πάντα -τον κίνδυνο, τη ζωή, το θάνατο. Και τότε, αυτοί που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Τζακ Ρίτσερ και τους φίλους του θα ευχηθούν να μην το είχαν κάνει ποτέ. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789896045098
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2009
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΑΙΛΝΤ ΛΙ
Κωδικός Πολιτείας2856-0312
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

esoulidou, Panmpountouris, tasos9gr, evmo, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

[12/01/2015] huskerdu.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Απο τα καλυτερα του Lee Child. Εκρηκτικός ρυθμός, ενταση, αγωνία, όλα όσα χαρακτηρίζουν τα βιβλια με ήρωα τον Τζακ Ρότζερ. Ευχαριστο και ευκολοδιαβαστο. Φοβερό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
HILL STEPHEN
€21.20 €7.42
(-65%)
Κερδίζετε €13.78
ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
SABAHATTIN ALI
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS