Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

+
-
ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1583-0101
Τιμή Έκδοσης
€18.17
Τιμή Πολιτείας
€14.54
(-20%)
Κερδίζετε €3.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ωμή πραγματικότητα ήταν μπροστά της. Έχασε τα πάντα. Τους γονείς της, τον αγαπημένο της, τον τόπο της. Οι Τούρκοι βίασαν το σώμα, την αξιοπρέπεια, όλο το είναι της. Οι δικοί της την ψυχή της. Το σώμα της θα γιατρευτεί. Την ψυχή της όμως ποιος θα την γιατρέψει; Όσο και να ήθελε να ξεφύγει από το παρελθόν, δεν μπορούσε ποτέ να ξεχάσει. Ήξερε ότι δεν είχε τίποτε να περιμένει από κανέναν. Μόνο στα δικά της πόδια στηριζόταν. Κανένα δεν εμπιστευόταν. Σε κανένα δεν μίλησε. Ποιος μπορούσε να την καταλάβει; Δεν θα επέτρεπε σε κανένα να πει το παιδί της, "Παιδί του Τούρκου".
Από πολύ νωρίς φόρεσε την πανοπλία της και ρίχτηκε στον αγώνα. Πάνω που νόμιζε ότι τα κατάφερνε αρκούσε ένα βράδυ να έρθει στον ύπνο της ο μαυριδερός άντρας με το κουρεμένο κεφάλι και τη χαρακιά από παλιά πληγή στο μάγουλο για να της θυμίσει τα όσα πέρασε. Δεν δέχτηκε την ήττα. Διεκδίκησε με πείσμα και κέρδισε. Έγινε δυνατή για να μην την καταβροχθίσει ο κόσμος με το μεγάλο στόμα και τα κοφτερά δόντια. Πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε. Και όταν τις έχανε έβρισκε άλλες πιο δυνατές που ούτε η ίδια πίστευε ότι τις είχε. Πολλές φορές γινόταν θεριό ανήμερο. Μετά μετάνιωνε και ηρεμούσε. Τι της έφταιξαν οι άλλοι; (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789925581184
ΕκδότηςΕΠΙΦΑΝΙΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων450
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Κωδικός Πολιτείας1583-0101
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Konstantinos.Gkaravelas, Andreas Ioannou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Konstantinos.Gkaravelas, Andreas Ioannou

Κριτικές για το προϊόν

[06/07/2021] Andreas Ioannou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη στις μαύρες μέρες της Τούρκικης εισβολής στην Κύπρο (1974) και στα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν. Εξαιρετικό!!!
[13/06/2021] Konstantinos.Gkaravelas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο "Τη μέρα που πάγωσαν τα όνειρα" με άμεσο και παραστατικό τρόπο ξεκινά με τα γεγονότα την εποχή της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Καταφέρνει να συνδυάσει αποτελεσματικά τις δραματικές στιγμές και τον πόνο με την ελπίδα και την πίστη για ζωή. Η Ασημίνα, μια κοπέλα όλο όνειρα, βλέπει σε μια στιγμή να γκρεμίζεται ο κόσμος της. Ταπεινωμένη και κυνηγημένη αποχωρίζεται την πατρογονική εστία και ψάχνει τη λύτρωση. Η συγγραφέας καταφέρνει να μεταφέρει στον αναγνώστη με ζωντάνια το κλίμα της εποχής και τον βοηθά να αισθανθεί από τη μια τον πόνο και την αγωνία και από την άλλη την εσωτερική δύναμη και τη συνεχή πάλη της ηρωίδας. Οι εναλλαγές σε γεγονότα και σε συναισθήματα διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ένα εξαιρετικό πόνημα που καλύπτει ένα θεματικό κενό συνδυάζοντας ιστορικά με φανταστικά γεγονότα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΡΥΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
KADARE ISMAIL
€11.66 €4.66
(-60%)
Κερδίζετε €7.00
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€8.46 €3.81
(-55%)
Κερδίζετε €4.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS