Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

+
-
POWERS MARIAN, NEEDLES E. BELVERD. JR
Κωδ. Πολιτείας: 5326-0077

Παρουσίαση

-Κάνοντας το Πολύπλοκο Απλό!
Το παρόν βιβλίο ουνεχίζει την διακεκριμένη παράδοση του συνδυασμού ακαδημαϊκών αναγκών με την επαγγελματική σκέψη, για την προετοιμασία των σπουδαστών για τον δυναμικό κόσμο των επιχειρήσεων. Μέσα από την ενοποίηση των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικών Αναφορών με πραγματικά δεδομένα, της αξιόπιστης παιδαγωγικής μεθόδου και του ξεκάθαρου τρόπου γραψίματος που απλοποιεί πολύπλοκες έννοιες, το βιβλίο αναπτύσσει την κρίση και την κριτική σκέψη που χρειάζονται οι σπουδαστές για να επιτύχουν.
-Βελτιωμένη Ευκολία στην Ανάγνωση και Ξεκάθαρη Παρουσίαση Πολύπλοκων Θεμάτων μέσα από Βελτιωμένη Παρουσίαση
Το αναθεωρημένο και επανεστιασμένο περιεχόμενο κάνει την έκδοση αυτή προσβάσιμη από ένα μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων και επιπέδων ικανότητας ανάγνωσης. Με βάση την αποδεδειγμένη ισχύ του να κάνει το σύνθετο απλό, ιδιαίτερη προσοχή έχει δωθείστην εξήγηση των θεμάτων στα οποία παραδοσιακά οι σπουδαστές δυσκολεύονται περισσότερο -όπως ο λογιστικός κύκλος, οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις, το εισφερθέν κεφάλαιο, και η κατάσταση ταμειακών ροών- ώστε να γίνονται εύκολα κατανοητά. Όπου είναι δυνατόν, η λεπτομερής πληροφόρηση έχει γίνει πιο ουνοπτική μειώνοντας παραγράφους και αναλύοντας τις προτάσεις σε λίστες με κουκίδες και επιπλέον επικεφαλίδες έχουν προστεθεί για να βοηθήσουν τους σπουδαστές να κατανοήσουν το περιεχόμενο.
-Βελτιωμένη Κάλυψη
Για να γίνει το βιβλίο ευκολότερα διαχειρίσιμο για μαθήματα ενός εξαμήνου, η έκδοση αυτή περιέχει 14 αντί για 15 Κεφάλαια. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα Ίδια Κεφάλαια (προηγουμένως στα Κεφάλαια 11 και 12) έχουν ενωθεί σε ένα Κεφάλαιο. Άλλα θέματα που προηγουμένως καλύπτονταν στα Κεφάλαια αυτά (εταιρική Κατάσταση Αποτελεσμάτων, Αναβαλλόμενοι φόροι εισοδήματος, κλπ.) έχουν γίνει περισσότερο συνοπτικά και συμπεριλαμβάνονται σε κεφάλαια που καλύπτουν σχετικά θέματα.
-Σχέσεις Λογιστικής Ισότητας
Για να βοηθηθούν οι σπουδαστές στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της λογιστικής και της επίδρασης των επιχειρηματικών συναλλαγών στις οικονομικές καταστάσεις, η λογιστική ισότητα εμφανίζεται δίπλα από σημαντικές ημερολογιακές εγγραφές. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Γενική επιμέλεια: Πέτρος Καλαντώνης, Αθανάσιος Α. Μανδήλας, Ευάγγελος Χύτης
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFINANCIAL ACCOUNTING
ISBN139789963274376
ΕκδότηςBROKEN HILL PUBLISHERS LTD
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων776
Διαστάσεις28x21
ΜετάφρασηΚΑΡΑΤΖΗΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΟΥΕΡΣ ΜΑΡΙΑΝ, ΝΙΝΤΛΣ Ε. ΜΠΕΛΒΕΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας5326-0077
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η παγωμένη άβυσσος
COLLINS WILKIE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Το δωμάτιο με τις πεταλούδες
RILEY LUCINDA
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS