Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΛΕΝΗ, Η ΠΟΡΝΗ // ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ, Η ΠΟΡΝΗ

ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΑΝΝΙΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-2415




Παρουσίαση

"Υπάρχουνε δύο ειδών πόρνες, έλεγε η πουτάνα η Ελένη. Οι πόρνες στο σώμα και οι πόρνες στην ψυχή. Το δεύτερο είδος είναι το χειρότερο. Γιατί αυτές είναι που μπορούνε να σου κάνουν το μεγαλύτερο κακό.
Το σώμα μου το βρώμισα. Την ψυχή μου ποτέ. Κυλίστηκα στην πιο βαθιά κόλαση της σάρκας, αλλά η ψυχή μου ήτανε έξω και πέρα απ' αυτήν τη βρωμιά και την κατρακύλα.
Πέρασαν πολλοί άντρες από το κορμί μου. Έβγαζαν απάνω του όλα τους τ' απωθημένα. Πολλές φορές νόμιζα πως θα το ξέσκιζαν. Με τόση βία και πάθος μ' έπαιρναν. Και γινόμουν παιχνιδάκι στα χέρια τους που με πασάρανε σαν μπάλα ο ένας στον άλλο χωρίς συμπόνια, οίκτο, έλεος.
Περνούσα χιλιάδες φορές από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη που με ρούφαγε και με ξέρναγε σε χέρια χυδαία κι ανελέητα. Και κάθε φορά που ένας άντρας σηκωνόταν από πάνω μου, ένιωθα κι ένα μέρος της ψυχής μου να νεκρώνεται. Τόσο, που έφτασα στο σημείο ν' αναρωτιέμαι: Μου έχει μείνει άραγε καθόλου ψυχή ή έχει πεθάνει; Θεέ μου, που είναι η ψυχή μου; ούρλιαζα μες την ερημιά και την απόγνωσή μου. Που είναι η ψυχή μου; Θέλω πίσω την ψυχή μου. Δεν είναι κανείς για να μ' ακούσει;"
Η απίστευτα συγκλονιστική ιστορία της ιερόδουλης Ελένης Ευαγγέλου έτσι όπως μου την αφηγήθηκε, βγαλμένη μέσα από τα μυστικά που κρύβονται στο βούρκο της πορνείας και τους οίκους ανοχής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789963936700
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
ΣειράΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων304
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1985-2415
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

antonis1992, Κυριακή Σκλία

Κριτικές για το προϊόν

[29/06/2020] dimitri.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μαλλον εργο ζωης για την συγγραφεα.Διαβαστε το και αν ειστε γυναικα θα συνειδητοποιησετε τη σχετικοτητα των πραγματων , ενω αν ειστε αντρας ισως μισησετε το φυλο σας.Σε καθε περιπτωση θα σας κανει καλυτερο ανθρωπο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€45.00 €20.25
(-55%)
Κερδίζετε €24.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS