Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΑΝΝΙΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-2842




Παρουσίαση

Σας απάτησε ο άντρας σας; Μην αναζητάτε την αιτία. Δεν θα τη βρείτε ποτέ. Όπως δεν την βρήκε ούτε και η Μαργαρίτα. Οι πλείστοι άντρες την προδοσία την έχουνε στο αίμα τους, στις καταβολές τους. Την κουβαλάνε στο D.N.A. τους. "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε" είπε στον άνθρωπο ο Θεός, όταν τον δημιούργησε. Ίσως γι' αυτό και να έβαλε μέσα του έντονη την ερωτική επιθυμία. Μόνο που ο άντρας αυτή την επιθυμία, την εκπληρώνει με λανθασμένο τρόπο. Από καταβολής κόσμου, παίζει το αιώνιο παιχνίδι του κυνηγού, και έτσι θα το συνεχίσει μέχρι την συντέλεια.
Σε κάποια ανύποπτη στιγμή της συζυγικής σας ζωής, υπάρχουνε μεγάλες πιθανότητες να βρεθείτε αντιμέτωπες με κάποια γυναίκα που θα ζηλέψει την ευτυχία σας, που θα προσπαθήσει να κλέψει τον άντρα σας, να διαλύσει το γάμο σας που ευλογήθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της.
Υπάρχει όντων η μαγική συνταγή που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον άντρα σας κοντά σας; Υπάρχει ο τρόπος να κερδίσετε ξανά αυτόν που σας πρόδωσε; Ναι. Υπάρχει. Η Μαργαρίτα τον βρήκε. Και κατάφερε να γυρίσει πίσω, τον άντρα που αγαπούσε, έστω κι αν είχε για αντίπαλο την Τατιάνα. Μια πανέμορφη, σέξι και επικίνδυνη γυναίκα από τη χώρα του Βορρά. Μια γυναίκα άγγελος στην όψη και πόρνη στην ψυχή... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789963936724
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
ΣειράΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x15
Κωδικός Πολιτείας1985-2842
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΤΣΙΝΟΡΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
€35.03 €15.76
(-55%)
Κερδίζετε €19.27
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
€4.97 €2.24
(-55%)
Κερδίζετε €2.73

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS