Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

+
-
ΚΛΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2900-0278
Τιμή Έκδοσης
€42.90
Τιμή Πολιτείας
€34.32
(-20%)
Κερδίζετε €8.58


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Διδάσκοντας την κλασική και σύγχρονη θεωρία της μουσικής για αρκετά χρόνια, συνειδητοποίησα την ανάγκη για ένα βιβλίο στην ελληνική γλώσσα, που να παρέχει στους μαθητές των μοντέρνων τμημάτων το απαραίτητο κλασικό υπόβαθρο και στους μαθητές των κλασικών τμημάτων την ύλη της σύγχρονης θεωρίας αλλά και τη μοντέρνα σημειογραφία, που είναι τόσο σημαντική για έναν σύγχρονο μουσικό. Από την ανάγκη αυτή, γεννήθηκε το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε δυο μέρη, όπου κάθε ένα αντιστοιχεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών. Κάθε μέρος είναι χωρισμένο σε ενότητες και κάθε ενότητα αντιστοιχεί σε μια εβδομαδιαία διδακτική ώρα. Η θεωρία εξηγείται προοδευτικά με πολλά παραδείγματα και σαφείς ορισμούς, ενώ στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν ασκήσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση και την πλήρη κατανόηση του υλικού από τον σπουδαστή. Στο τέλος του κάθε μέρους υπάρχουν γενικές ασκήσεις εφ' όλης της ύλης, καθώς και ετήσια τεστ.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές όλων των μουσικών οργάνων και τους παρέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τη σύγχρονη θεωρία της μουσικής. Παράλληλα, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τους καθηγητές, κυρίως των μοντέρνων τμημάτων. Με τη χρήση αυτού του βιβλίου, απαλλάσσονται από τις χειρόγραφες σημειώσεις και ασκήσεις, επομένως κερδίζεται σημαντικός χρόνος μέσα στην τάξη, που σημαίνει ότι η διδακτική ώρα μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική και ουσιώδης.
Σκοπός του βιβλίου "Η Θεωρία της Σύγχρονης Μουσικής" είναι να μεταδοθεί η γνώση του αντικειμένου με τον πιο απλό, άμεσο και κατανοητό τρόπο. (Από τον πρόλογο της Αλεξάνδρας Κλάδη)
Λεπτομέρειες
ISBN139790691504666
ΕκδότηςΝΑΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις30x23
Κωδικός Πολιτείας2900-0278
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ankouros

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

BUSHCRAFT 101
CANTERBURY DAVE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€17.28 €6.91
(-60%)
Κερδίζετε €10.37

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS