Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.Α΄ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΜΟΝΙΟ

ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΜΟΝΙΟ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

40 ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ 3 ΣΥΓΧΟΡΔΙΩΝ

+
-
ΤΟΠΟΥΖΙΔΗ ΑΡΕΤΗ
Κωδ. Πολιτείας: 4360-0190
Τιμή Έκδοσης
€17.00
Τιμή Πολιτείας
€12.75
(-25%)
Κερδίζετε €4.25


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό δεν είναι μέθοδος και δεν φιλοδοξεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέθοδος. Άλλωστε η ελληνική και ξένη βιβλιογραφία έχει πολύ αξιόλογες μεθόδους. Είναι απλώς ένα συμπλήρωμα της μεθόδου που θα επιλέξει ο καθηγητής ή ο μαθητής. Είναι ένα εύκολο βιβλίο με πολλά τραγούδια, που προχωράει με μεγάλα αργά βήματα, έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά και ν' αφομοιώνονται όσα ο μαθητής συναντά στη μέθοδο.
Έννοιωσα την ανάγκη να το γράψω εδώ και πολύ καιρό, ανάγκη που γεννήθηκε από την προσωπική μου εμπειρία πάνω σε παιδιά (κυρίως) και ενήλικα άτομα που ξεκινούσαν την ξενάγησή τους στο θαυμαστό κόσμο της μουσικής, μέσα από ένα αυτόματο ηλεκτρονικό όργανο. Το ερέθισμα ήταν ότι για πολλούς μαθητές οι μέθοδοι προχωρούσαν γρήγορα.
Ένα ή δυο τραγούδια πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο καινούριο ακκομπανιαμέντο ή νότα, δεν έφθαναν για να "λύσουν" τα χέρια του μαθητή. Πολλοί νεύριαζαν να ασχολούνται με επιμονή πάνω στο ίδιο τραγούδι. Έτσι γεννήθηκε η ανάγκη να βρω ή και να γράψω πολλά τραγούδια με ίδια ακκομπανιαμέντα, με μικρή έκταση σε νότες, εύκολους δακτυλισμούς μα με ποικιλία φωνών και ρυθμών έτσι ώστε να μη βαριέται ο μαθητής με το ίδιο άκουσμα.
Όταν άρχισα να υλοποιώ την ιδέα μου γεννήθηκε η ανάγκη να δώσω μια γενικότερη πληροφόρηση για το όργανο, τους ήχους, τους ρυθμούς, τα εφφέ του, να το χρησιμοποιήσω δηλαδή σε όλες του τις δυνατότητες. Έτσι ότι καινούριο μπαίνει - είτε σε ρυθμό, είτε σε όργανο, είτε σε μουσική φόρμα είναι απαραίτητα γραμμένο στις πληροφορίες. Επίσης αναφέρονται και λίγα λόγια για το συνθέτη κάθε τραγουδιού.
Οι ασκήσεις, τα διαγωνίσματα και τα μουσικά σταυρόλεξα επίσης, είναι ένα κομμάτι της προσπάθειάς μου το βιβλίο αυτό να μην είναι απλά ένα song-book -υπάρχουν τόσα άλλα πολύ αξιόλογα- αλλά ένα πλήρες συμπλήρωμα των μεθόδων που απαλλάσσει τον καθηγητή από το να γράφει ασκήσεις και δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα ν' ασχοληθεί επισταμένα και πολύπλευρα με τη μουσική, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα.
Ελπίζω να πρόσθεσα, όχι άλλο ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη του οργάνου, αλλά μια βοήθεια στο μαθητή και το δάσκαλο, για τη σημαντική αυτή προσπάθεια, που και οι δυο, κάνουν. (Από τον πρόλογο της Αρετής Τοπουζίδη)
Λεπτομέρειες
ISBN139790801151445
ΕκδότηςFAGOTTO
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις29x21
ΠρόλογοςΤΟΠΟΥΖΙΔΗ ΑΡΕΤΗ
Κωδικός Πολιτείας4360-0190
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η συνήθεια των 5
ROBBINS MEL
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
Υπόθεση πατρίδα
KUTSCHER VOLKER
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS