Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ // ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ Ε

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΑΣ

+
-
NAJEMY ROBERT-ELIAS
Κωδ. Πολιτείας: 3057-0008
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€11.87
(-30%)
Κερδίζετε €5.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ονομασία EFT προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Emotional Freedom Techniques, που σημαίνουν Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης και είναι μέθοδος για Αυτογνωσία και Απελευθέρωση.
Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται τρόποι εφαρμογής του EFT που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη σημαντικών στόχων, καθώς και για πολλά άλλα θέματα. Στην αρχή του βιβλίου εξηγείται πώς εφαρμόζεται το EFT για να αντιμετωπίσουμε συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα. Τα υπόλοιπα κεφάλαια θα μας βοηθήσουν να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο αποτελεσματικά, για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια προς την απόκτηση διαύγειας, εσωτερικής γαλήνης, ευτυχίας, αγάπης για τον εαυτό μας και τους άλλους και, γενικά, για την ικανοποίηση των αναγκών μας και την επιτυχία των στόχων μας. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη προς τον Dr. Roger Callahan και τον Gary Craig, που εργάστηκαν με αφοσίωση και προσέφεραν μία τόσο ισχυρή και αποτελεσματική τεχνική για την ανθρώπινη εξέλιξη. Δεν υπήρξε ποτέ πριν μία τόσο αντικειμενική και αξιόπιστη μέθοδος για την απελευθέρωση από φόβους και άλλα αρνητικά συναισθήματα καθώς και για την απομάκρυνση των εμποδίων για υγεία, ευτυχία, γαλήνη, αγάπη, όπως και για την επίτευξη των στόχων μας στη ζωή. Στο βιβλίο αυτό έχει συνδυαστεί το EFT με άφθονες πληροφορίες από την επί 35 χρόνια ενασχόλησή μου με την προσπάθεια να βοηθήσω τον εαυτό μου και χιλιάδες ανθρώπους στην απελευθέρωση από εμπόδια προς την ευτυχία, καθώς και με πρακτικές που δημιούργησα μέσα από αυτήν την προσπάθεια. Το βιβλίο μου "Η Ψυχολογία της Ευτυχίας" μπορεί να είναι, για πολλούς από εσάς, ένας πολύτιμος σύντροφος σ' αυτή την εργασία. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές πληροφορίες και χρήσιμα άρθρα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα μας, http://www.HolisticHarmony.com.
Είμαι πάντοτε ανοικτός στις προτάσεις σας για τη βελτίωση της εργασίας μας. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να μάθω τις ανακαλύψεις σας, τις επιτυχίες ή και τις αποτυχίες (που μπορούμε ίσως να αλλάξουμε) καθώς θα εφαρμόζετε το EFT. Εμπειρία ή Ροή; Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν κατάλογοι και υποδείξεις, που είναι αποτέλεσμα της πείρας και της εργασίας μου με τα ανθρώπινα συναισθήματα, πεποιθήσεις και αντιδράσεις για 35 τουλάχιστον χρόνια. Μπορούν να βοηθήσουν όσους δεν έχουν μεγάλη πείρα να ανακαλύψουν δυνατότητες που δεν είχαν ίσως σκεφθεί ή βιώσει. Ωστόσο, η ροή των γεγονότων που εμφανίζονται κατά την εφαρμογή του EFT είναι μαγική και, συχνά, διαφορετική από αυτή που περιμένουμε. Μία ροή συναισθηματικών και σωματικών όψεων είναι εξαιρετικά θεραπευτική και δεν πρέπει ποτέ να διακόπτεται ή να εμποδίζεται από προσωπικές ιδέες ή πεποιθήσεις. Σας προτείνουμε λοιπόν να εφαρμόσετε το EFT ακολουθώντας τη ροή των όψεων που εμφανίζονται με τα κτυπήματα. Αν συναντήσετε δυσκολία ή αισθάνεστε ότι δεν έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, οι κατάλογοι και οι υποδείξεις του βιβλίου θα σας βοηθήσουν πολύ. Το σημαντικότερο πάντως είναι να ακολουθούμε τη ροή των συναισθημάτων που εμφανίζονται από μέσα μας στην πορεία της εφαρμογής της τεχνικής. Μπορείτε, αν θέλετε, να έχετε περισσότερες πληροφορίες για την Ενεργειακή Ψυχολογία και από άλλες πηγές (υπάρχει σχετικός κατάλογος στον επίλογο του βιβλίου). Να είστε καλά σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής σας. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EFT
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ EFT
ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ EFT
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ EFT ΣΕ ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ EFT ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ EFT ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ - Μέρος Πρώτο
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ EFT ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ - Μέρος Δεύτερο
ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
EFT ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ EFT ΣΕ ΕΘΙΣΜΟΥΣ
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ EFT
EFT ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
EFT ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
EFT ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ
EFT ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ EFT
EFT ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ
EFT ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
EFT ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ "ΑΠΟΜΑΚΡΟΥΣ"
EFT ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ "ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ"
EFT ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"
EFT ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EFT ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
EFT ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
EFT ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ EFT
EFT ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
EFT ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139790971011693
ΕκδότηςΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2002
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις29x21
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΑΤΖΕΜΙ ΡΟΜΠΕΡΤ-ΗΛΙΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3057-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

n1kolaos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

antplaw, Kt.pap, ΑΙΓΑΙΑΣ, giannismastakas, anticuario90, krystallena, alexa, Ltrip, manf7551, ΒανεσσαΚ, mariaparoussi, amersa

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΑΚΡΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '40
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€26.50 €13.25
(-50%)
Κερδίζετε €13.25
Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS