Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,

+
-
KIMBALL MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 1418-0014
Τιμή Έκδοσης
€16.50
Τιμή Πολιτείας
€11.55
(-30%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Τζόναθαν Μπέντερ είχε κάτι να πει στον κόσμο, αλλά ο κόσμος δεν άκουγε. Παρ' όλα αυτά, άφησε πίσω του γράμματα που δεν έστειλε ποτέ, γράμματα, μεταξύ άλλων, σε συγγενείς, φίλους, δασκάλους, συμμαθητές, καθηγητές, συγκάτοικους, εργοδότες, πρώην φιλενάδες, την τέως σύζυγό του, τη νεράιδα των δοντιών, το πασχαλινό λαγουδάκι, τον Άγιο Βασίλη, την Πολιτεία του Μίσιγκαν και έναν μετεωρολογικό δορυφόρο. Αυτά τα γράμματα συνιστούν την αφήγηση μιας ασυνήθιστης και ξεχωριστής ζωής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το "Dear Everybody" επιβεβαιώνει τη φήμη του Michael Kimball ως ενός από τους πιο προικισμένους εκφραστές της ανθρώπινης μοίρας. Είναι ένα από τα πιο συγκινητικά μυθιστορήματα που διάβασα τα τελευταία χρόνια" (Gary Lutz, συγγραφέας του "Stories in the Worst Way" και του "I Looked Alive")
"Στα απολογητικά ή ευχαριστήρια γράμματα που ο Μπέντερ δεν έστειλε ποτέ, ο Michael Kimball μετατρέπει εκ νέου το οικείο σε άγνωστο και τις απλούστερες εξομολογήσεις σε εκπληκτικές στιγμές. Κρατήστε αυτό το βιβλίο" (Christine Schutt)
Ο Stephen King χαρακτήρισε τα "Αποσπάσματα από τις επιστολές αυτοκτονίας του Τζόναθαν Μπέντερ (1967-1999)" -την ιστορία από την οποία προήλθε το "Dear Everybody"- ως ένα από τα 100 διακεκριμένα αφηγήματα του 2006.
"Το λατρεύω αυτό το βιβλίο. Μου αρέσει η παράξενα λεπτομερής παρουσίαση ενός κόσμου μέσα από γράμματα, καταλόγους, παραθέματα και ψυχολογικές αξιολογήσεις. Και μου αρέσει και ο ήρωας του βιβλίου, ο Τζόναθαν Μπέντερ, ο οποίος με θλίβει και συγχρόνως με κάνει να ξεκαρδίζομαι" (Jessica Anya Blau, συγγραφέας του The Summer of Naked Swim Parties)
"Το "Dear Everybody" διαθέτει την ένταση που σε κάνει να γυρίζεις τις σελίδες μιας αστυνομικής ιστορίας και τη συναρπαστική υφολογική εφευρετικότητα των σπουδαίων επιστολικών μυθιστορημάτων. Τα μαγικά γράμματα του Τζόναθαν Μπέντερ σε αυτούς που δεν του έγραψαν ποτέ είναι συγχρόνως χαριτωμένα, αγωνιώδη, αστεία, απολύτως γοητευτικά και, τέλος, αλησμόνητα" (Maud Casey, συγγραφέας του "Genealogy")
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDEAR EVERYBODY
ISBN139789609918657
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΚΤΩ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
ΕπιμέλειαΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΙΜΠΑΛ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας1418-0014
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mitsost, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost

Κριτικές για το προϊόν

[25/02/2021] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο σπαραγμός βρίσκεται στα ,πολύ συχνά χιουμοριστικά σπαράγματα,όπως σε αποσπασματικά σημειώματα.Μια εντελώς πρωτότυπη εξομολόγηση με τρόπο που ο αναγνώστης να λαβαίνει γνώση και να βγάζει συμπεράσματα.Οικογένεια και κοινωνία σε βίο παράλληλο.Και ανάμεσα τους άνθρωποι τρυφεροί, διαφορετικοί, ευαίσθητοι όπως όλοι εμείς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΑΣΤΡΟΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΓΟΥΔΗΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΣ
€7.10 €2.48
(-65%)
Κερδίζετε €4.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS