Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ // ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

+
-
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8373-0007
Τιμή Έκδοσης
€30.00
Τιμή Πολιτείας
€24.00
(-20%)
Κερδίζετε €6.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα πολύ δυνατό βιβλίο από τον άνθρωπο που έχει εκπαιδεύσει και εξακολουθεί να εκπαιδεύει και να παρακινεί δεκάδες χιλιάδες πωλητές, επαγγελματίες, στελέχη και επιχειρηματίες.
Έναν άνθρωπο που οι διδαχές και το πέρασμά του από κάθε ακροατήριο ή εταιρία αφήνουν ανεξίτηλο το "στίγμα" της επιτυχίας και της προσωπικής ενδυνάμωσης σε όλους όσους τον διαβάζουν, τον ακούν και τον παρακολουθούν!
Κάθε πρόταση, κάθε παράγραφος και κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αποτελούν κι ένα ξεχωριστό μάθημα πωλησιακής επιβίωσης, ιδιαίτερα χρήσιμο και αναγκαίο για τους καιρούς μας.
Ο συγγραφέας, παρά τις σπουδές του σε δίκαιο, διοίκηση, coaching, οικονομία και ψυχολογία εδώ και 27 συναπτά χρόνια εξακολουθεί να λειτουργεί στον τομέα των πωλήσεων με επιτυχία.
Οι γνώσεις που προσφέρονται δεν είναι μόνο απόρροια μελέτης και επιστημονικής κατάρτισης αλλά ουσιαστική εμπειρία και σοφία μέσα από τις προσωπικές του ταλαιπωρίες, αποτυχίες και νίκες όλα αυτά τα χρόνια ως επιχειρηματίας και πωλητής.
Μοναδικό πλεονέκτημα αυτού του βιβλίου είναι η πληθώρα των πρακτικών συμβουλών που σας προσφέρονται απλόχερα σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση του συγγραφέα στη συμβουλευτική ψυχολογία και τη βαθύτερη κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, ειδικά όταν αυτή λειτουργεί υπό πίεση και στρες όπως τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε.
Το βιβλίο είναι εμπλουτισμένο με εκατοντάδες ιδέες, στρατηγικές, τεχνικές και συμπεριλαμβάνει ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής για να έχετε άμεσα και απτά αποτελέσματα.
Απόλυτα προσαρμοσμένος στους προβληματισμούς και τις αγωνίες όλων όσων πουλούν σε περιόδους οικονομικής κρίσης και ταλαιπωρίας, ο "Οδηγός Επιβίωσης" φιλοδοξεί να γίνει ο "φύλακας άγγελος" κάθε επαγγελματία και να τον βοηθήσει να επιβιώσει νικηφόρα μέσα από τις συμπληγάδες των αλλαγών που όλοι βιώνουμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων398
Διαστάσεις20x14
Κωδικός Πολιτείας8373-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

l3ft3ris

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΣ
€23.80 €11.90
(-50%)
Κερδίζετε €11.90
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS