Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

CD ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ // Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!

(CD) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!

ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΙΝΗ ΕΜΗ
Κωδ. Πολιτείας: 9309-0007




Παρουσίαση

Με χαρά -και έκπληξη- υποδεχόμαστε αυτόν τον δίσκο, τον "Κόσμο Ανάποδα", παραγωγή μιας μικρής δισκογραφικής εταιρίας, που, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που έθεσε η "Λιλιπούπολη", καταφέρνει να αναδυθεί και να ξεχωρίσει μέσα από τον ως επί το πλείστον ευτελή και προχειροφτιαγμένο κόσμο της σύγχρονης μουσικής για παιδιά.
Ο νέος συνθέτης 'Αγγελος Αγγέλου και η επίσης νέα στιχουργός Έμη Σίνη με την πρώτη τους αυτή δισκογραφική δουλειά για παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της παιδικής δισκογραφίας και επιχειρούν με φαντασία, χιούμορ, αλλά και σεβασμό στην παιδική νοημοσύνη, να παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό ανάποδο ταξίδι, σε έναν ακόμα πιο μαγικό ανάποδο κόσμο. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι οι δημιουργοί του δίσκου είναι γνωστοί στο παιδικό κοινό από τις μουσικοθεατρικές ραδιοφωνικές εκπομπές του "μικρού Κοπέρνικου" στο Δεύτερο Πρόγραμμα και έχουν κερδίσει το Α΄ Βραβείο από το ΥΠΠΟ για τη Συγγραφή Παιδικού Θεατρικού έργου 2007.
Το cd περιλαμβάνει 13 τραγούδια, ενορχηστρωμένα από τον έμπειρο ενορχηστρωτή Θόδωρο Κοτεπάνο, παιγμένα από ένα μεγάλο σύνολο από τους πιο αξιόλογους μουσικούς στο είδος τους και ερμηνευμένα από τραγουδιστές ετερόκλητων μουσικών ειδών, όπως ο Σπύρος Σακκάς, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Χάρης Καβαλλιεράτος, η Μαρίας Θωίδου και η Δανάη Παναγιωτοπούλου. Συνειδητή, και όχι πάντα αναμενόμενη, είναι η επιλογή φυσικών οργάνων, και μάλιστα σχεδόν όλων των οργάνων της δυτικής ορχήστρας, στοιχείο που αν και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό από τα παιδιά, υποσυνείδητα καλλιεργεί το μουσικό τους κριτήριο και υπογραμμίζει τη μουσική αλλά και στιχουργική αξία του δίσκου. Στα θετικά πρέπει επίσης να περιληφθεί και η καταπληκτική εικονογράφηση του Κωνσταντίνου Γεωργαντά.
Δανειζόμενοι το κείμενο των δημιουργών περιγράφουμε τον κόσμο του δίσκου ως έναν κόσμο στον οποίο ο Μπομπ ο Χαμαιλέοντας μπαίνει ανενόχλητος στο σπίτι της θείας Πανακότας, η μάγισσα Σκουποξυλάνθη κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει την παράξενη ελιά της, ο Πυρετός προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή του εν όψει καλοκαιριού και ο κύριος Γρουσουζέλος χάνει συνεχώς λεωφορείο και βαλίτσα, και ο οποίος δεν μπορεί παρά να είναι ... ένας ανάποδος Κόσμος! Ένας κόσμος χρωματιστός, παράξενος, γεμάτος αλλόκοτους ήρωες και παραμυθένια τοπία! (Μαριάννα Αναστασίου, παρουσίαση στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςYAFKA RECORDS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2011
Διαστάσεις13x14
Κωδικός Πολιτείας9309-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

XIONATI

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
ΤΡΙΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
BRECHT BERTOLT
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS