Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ // ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ. Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9234-0007




Παρουσίαση

Αποκορύφωμα του σχεδίου της ενανθρωπήσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού, αναμφισβήτητα είναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ Του. Που είχε σαν αποτέλεσμα την εφ ' άπαξ παραγραφή του βαρυτάτου χρέους των αμαρτιών του ανθρωπίνου γένους και τη συνεχή θεία χάρη σ' αυτό. Αυτή δε η θεία χάρη, όπως είναι γνωστό, επιτυγχάνεται με τα ιερά μυστήρια της Εκκλησίας και δια του Αγίου Πνεύματος, που μέσω αυτών -των μυστηρίων- εγκαθίσταται στον άνθρωπο για τη διατήρηση αυτής της ανεκτίμητης θείας χάριτος.
Πολλές και πλούσιες πνευματικά ερμηνείες των αγίων Πατέρων, καθώς και άλλων συγχρόνων ανθρώπων της Εκκλησίας, δίνουν το μεγάλο και χαροποιό, ζωτικής σημασίας μήνυμα της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του Χριστού. Ο εκδοτικός μας οίκος, συνεχίζοντας την παρουσίαση αναλόγων ερμηνευτικών έργων ενός, σχετικά νεοτέρου, αγίου Πατέρα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του αγίου Νικοδήμου του αγιορείτου, εκδίδει την ερμηνευτική απόδοση των ασματικών κανόνων της Κυριακής του Πάσχα, καθώς και αυτών των, επίσης σημαντικοτάτων γεγονότων, που ακολουθούν της Αναστάσεως, δηλαδή της ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ του Χριστού και της ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ.
Ο άγιος Νικόδημος και σ' αυτό το ερμηνευτικό έργο του, με συναρπαστικό θεολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας σημαντικούς αρχαίους Πατέρες της Εκκλησίας και λεπτομερειακά όλη την Αγία Γραφή, δίνει με μεγάλη σαφήνεια, αλλά και συντομία, το πραγματικό στίγμα της Αναστάσεως του Χριστού, της Αναλήψεως και της Πεντηκοστής. Και όλα αυτά μέσα από το πνευματικό χρυσωρυχείο της εκκλησιαστικής ποίησης και υμνολογίας, που αποτελεί μοναδικό τρόπο λατρείας και κατανόησης του Θεού. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Χ. Δ.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας9234-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nakis8888, eleutheriakos7

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS