Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ ( ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Β. )

ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-0339




Παρουσίαση

Ένα αγόρι γεννιέται, μεγαλώνει και προχωρά. Μέχρι την καρκινική ηλικία των τριαντατριών, όταν κάθε αγόρι πάντα καταπίνεται απ' τον άντρα. Μα αυτός ταλαιπωρεί τον εαυτό του δια βίου. Λέει ότι βαρέθηκε να μη βγάζει μύρο, και έτσι δυστυχεί. Γι' αυτό ανοίξαμε τα τετράδιά του, αρπάξαμε λίγους στίχους του, σκαρώσαμε και μερικούς δικούς μας γι' αυτόν, ψάξαμε, ρωτήσαμε. Κι είπαμε λοιπόν να ετοιμάσουμε μια γλυκόπικρη αναδρομή της παιδικής και, ως τώρα, ενήλικης ζωής του σε κομμάτια: μήπως τη δει, τη φτιάξει σε παζλ και ησυχάσει. Σκοπεύαμε να του την κάνουμε έκπληξη στα γενέθλιά του... Η μητέρα του, η καταστροφική θεία Πολυάννα, αλλά και δύο ένδοξοι ποιητές του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα πρόσφεραν πρόθυμα τη βοήθειά τους στο εγχείρημα - όλοι, εμβόλιμοι, από κει που βρίσκονται. Τους ευχαριστούμε. Μα χάσαμε τα ίχνη του πριν μάθει για το ευγενικό μας δώρο. Κι αν στο μεταξύ ευτύχησε, το αγνοούμε.
Ένα βιβλίο με ποιήματα πολλών φωνών και τρόπων. Για αρχή, πρώιμα και σκοτεινά παραμύθια με οικογένειες, ζωάκια, και κακούς. Μελαγχολικές ιστορίες ενηλικίωσης μετά: για βουλιμικούς κι ευαίσθητους πολεμιστές των ορμονών. Ανάμεσα: τρία φυλαχτά, τρεις φόβοι, κι ένα σχεδόν happy end. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων78
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας0770-0339
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Γιαννης Ισιδώρου

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Το τέλος (σκληρόδετη έκδοση)
KERSHAW IAN
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΗΝΕΣ)
DURAS MARGUERITE
€10.60 €4.24
(-60%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS