Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΜΑΡΤΙΕΣ ( ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ / ΣΕΙΡΑ )

ΑΜΑΡΤΙΕΣ

+
-
MORANTE ELSA
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4334
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια συλλογή νεανικών διηγημάτων που προσφέρει ένα πλήρες καλειδοσκόπιο του ιδιαίτερου κόσμου της Έλσας Μοράντε, ενός κόσμου που ξέρει να γίνεται γοητευτικός έτσι όπως κινείται πάντα μεταξύ πραγματικότητας και μύθου, μεταξύ ρεαλισμού και αλληγορίας, με λογοτεχνικούς χαρακτήρες που μένουν εσαεί καρφωμένοι στη μνήμη του αναγνώστη. Στις Αμαρτίες περιλαμβάνονται διηγήματα που έγραψε η Μοράντε για εφημερίδες και περιοδικά στα πρώτα χρόνια της συγγραφικής της καριέρας, διηγήματα που κυκλοφόρησαν όλα μαζί υπό μορφή συλλογής μετά το θάνατό της, συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας την εικόνα που δημιούργησαν γι’ αυτήν τα μεγάλα της μυθιστορήματα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςRACCONTI DIMENTICATI
ISBN139789600342406
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2006
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΑΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΡΑΝΤΕ ΕΛΣΑ
Κωδικός Πολιτείας2250-4334
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, Christos Kitsos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Krvag, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

[19/08/2023] Christos Kitsos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
"...Η Ένα πρωί αφού σηκώθηκε νωρίς, το αφεντικό βρήκε μισάνοιχτη την πόρτα της μικρής κάμαρας όπου κοιμόταν η οικονόμος και, πατώντας στις άκρες των ποδιών του, πλησίασε για να κρυφοκοιτάξει. Η οικονόμος, ήδη ξύπνια, ντυνόταν: φορώντας μόνο ένα φανελάκι, ετοιμαζόταν να δέσει στη μέση της τον κορσέ όμως (το αφεντικό κρατήθηκε για να μην ουρλιάξει), εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να διπλώσει αργά αργά δυο μεγάλα φτερά -λεπτά σαν ρυζόχαρτο- που είχε στην πλάτη της, για να τα κρύψει προσεκτικά μέσα στο στενό μπούστο.
Έκπληκτη, κατακόκκινη και τρέμοντας σύγκορμη από ντροπή, έριξε τριγύρω της ένα βλέμμα χαμένο, γεμάτο αγωνία. Όλοι καταλάβατε ότι αυτή δεν ήταν άλλη από το φύλακα-άγγελο, ο οποίος είχε επινοήσει εκείνο το μικρό κόλπο για να μην εγκαταλείψει την ψυχή που του είχε ανατεθεί να φροντίζει..."
~Elsa Morante

Όμορφα διηγήματα, όπου κυριαρχεί μια φανταστική ατμόσφαιρα, με έναν εκπληκτικό γλωσσικό πλούτο. Γραμμένα από μια σπουδαία (και αγαπημένη) συγγραφέα. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα βιβλίο που πραγματικά θα σε ταρακουνήσει. Αγόρασε το ή μπορείς να το προσφέρεις σαν δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αγαπημένα διηγήματα: O χλομός μαθητής, η Ψυχή, Ο αμαξάς, Η προσκυνήτρια, Ραντεβού, Ο βαρόνος, Το άλογο του περιβολάρη, Οι δίδυμοι, Ο σκύλος, Ένα ευτελές ανέκδοτο περί ευτυχίας, Παιδική ηλικία, Το κουβάρι, Η άσχημη σύζυγος, Η μητριά & Αμαρτίες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS