Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.2. ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3650-0031
Τιμή Έκδοσης
€13.95
Τιμή Πολιτείας
€11.16
(-20%)
Κερδίζετε €2.79


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Λέγοντας "Απόκρυφα", εννοούμε τα ιερού χαρακτήρα εκείνα κείμενα, τα οποία δεν περιλήφθηκαν στον Κανόνα της Εκκλησίας, επειδή θεωρήθηκαν αμφισβητούμενης αυθεντικότητας και θεοπνευστίας. Τα κείμενα αυτά - τα οποία πρέπει να σημειωθεί ότι μνημονεύονται από πολλούς Πατέρες της Εκκλησίας -, τόσο της Παλαιάς όσο και της Καινής Διαθήκης, περιέχουν εν πολλοίς, κοινές ιστορικοφιλοσοφικές απόψεις με τα Κανονικά κείμενα αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όσο και πολύτιμες για το μελετητή πληροφορίες ή διδασκαλίες οι οποίες δεν αναφέρονται σ' αυτά. [...] Η απόφασή μας να εκδόσουμε τα Απόκρυφα Κείμενα βασίζεται στο ότι πιστεύουμε πως η "εν πνεύματι" μελέτη τους όχι μόνο δεν κλονίζει την Ορθή Πίστη, αλλ' αντίθετα την ενισχύει και την εμπλουτίζει, καθώς επίσης ότι ο μελετητής αποκτά ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο προσέγγισης και διερεύνησης των ιστορικών γεγονότων και απόψεων που αφορούν την πορεία της. (Απόσπασμα από τον πρόλογο της έκδοσης)

"...Και ύστερα απ' αυτά, το πνεύμα μου ανελήφθη και ανήλθε στους ουρανούς. Και είδα τους άγιους υιούς του Θεού να βαδίζουν πάνω σε φλόγες φωτιάς τα ενδύματά τους ήταν λευκά και η στολή τους και το πρόσωπό τους έλαμπαν σαν το χιόνι. Είδα δυο πύρινους ποταμούς που το φως τους έλαμπε όπως ο υάκινθος. Έπεσα με το πρόσωπο στη γη μπροστά στον Κύριο των Πνευμάτων. Αλλά ο άγγελος Μιχαήλ, ένας από τους αρχαγγέλους, με πήρε απ' το δεξί χέρι, με σήκωσε και με οδήγησε σε όλα τα μυστικά των εσχατιών του ουρανού...". (Από το κεφ. Ενώχ (ή Αιθιοπικός Ενώχ)

"Τότε ήρθε φωνή απ' τον ουρανό και είπε: "Πάρε, αρχιστράτηγε, το φίλο μου τον Αβραάμ για να μη δει όλη την οικουμένη και όσους αμαρτάνουν"... Και οι άγγελοι πήραν τον Αβραάμ και τον ανέβασαν μέχρι τον πυλώνα του ουρανού...". (Από το κεφ. Διαθήκη Αβραάμ)

Περιεχόμενα

Προλεγόμενα
ΕΝΩΧ (ή Αιθιοπικός Ενώχ)
Μέρος Α.
Μέρος Β.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩΧ
ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΒΡΑΑΜ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1992
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3650-0031
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleutheriakos7

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65
ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ
€10.45 €3.66
(-65%)
Κερδίζετε €6.79

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS