Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.4 ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ - ΙΩΒΗΛΑΙΑ

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3650-0033
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€12.00
(-20%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Λέγοντας "Απόκρυφα", εννοούμε τα ιερού χαρακτήρα εκείνα κείμενα, τα οποία δεν περιλήφθηκαν στον Κανόνα της Εκκλησίας, επειδή θεωρήθηκαν αμφισβητούμενης αυθεντικότητας και θεοπνευστίας. Τα κείμενα αυτά - τα οποία πρέπει να σημειωθεί ότι μνημονεύονται από πολλούς Πατέρες της Εκκλησίας -, τόσο της Παλαιάς όσο και της Καινής Διαθήκης, περιέχουν εν πολλοίς, κοινές ιστορικοφιλοσοφικές απόψεις με τα Κανονικά κείμενα αλλά με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όσο και πολύτιμες για τον μελετητή πληροφορίες ή διδασκαλίες οι οποίες δεν αναφέρονται σ' αυτά. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

"...Και ο Θεός οργίστηκε τρομερά εναντίον των αγγέλων τους οποίους είχε στείλει στη γη και έδωσε εντολή να τους αφαιρεθεί κάθε εξουσία και μας διέταξε να τους δέσουμε στα έγκατα της γης, όπου βρίσκονται πια δεμένοι. Και εναντίον των υιών του εξήλθε λόγος από το πρόσωπό του ότι θα τους διαπερνούσε με ρομφαία και θα τους έδιωχνε από τον ουρανό..." (Από το κεφ. Ιωβηλαία)

"...Οι ιερείς του Βελ ήταν συνολικά εβδομήντα, εκτός από τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους. Και ο βασιλιάς πήγε μαζί με τον Δανιήλ στο ναό του Βελ. Οι ιερείς του Βελ είπαν, "Εμείς θα βγούμε έξω, βασιλιά μας, κι εσύ τοποθέτησε τρόφιμα πάνω στο τραπέζι, ανακάτεψε το κρασί και βάλε το στο τραπέζι και ύστερα κλείσε την πόρτα και σφράγισε την με τη σφραγίδα σου. Αν, όταν επιστρέψεις το πρωί, δεν βρεις φαγωμένα όλα τα τρόφιμα από τον Βελ, τότε θα πεθάνουμε, αλλιώς θα πεθάνει ο Δανιήλ που μας κατηγόρησε με ψεύδη"". (Από το κεφ. Η ιστορία του Βελ και του Δράκου)

"...Και πλησίασε (η Ιουδήθ) στο στύλο του κρεβατιού, που ήταν κοντά στον Ολοφέρνη και πήρε το ξίφος του και άρπαξε το κεφάλι του από τα μαλλιά και λέγοντας, "Δυνάμωσέ με Κύριε, Θεέ του Ισραήλ", χτύπησε (με το ξίφος) δυο φορές τον τράχηλό του και έκοψε το κεφάλι του από το υπόλοιπο σώμα του..." (Από το κεφ. Το βιβλίο της Ιουδήθ)

Περιεχόμενα

ΙΩΒΗΛΑΙΑ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝΑ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΗΘ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1993
Αριθμός σελίδων190
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3650-0033
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleutheriakos7

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
NABOKOV VLADIMIR
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS