Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

+
-
WEIR ANDY
Κωδ. Πολιτείας: 3220-1933
Τιμή Έκδοσης
€15.99
Τιμή Πολιτείας
€11.19
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έξι μέρες πριν, ήταν ένας από τους πρώτους που περπάτησαν στον Άρη. Τώρα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πεθάνει εκεί.
Ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι ξυπνάει τραυματισμένος και μόνος, μέσα σε μια αμμοθύελλα. Τα υπόλοιπα μέλη της τρίτης διαστημικής αποστολής στον πλανήτη Άρη τον θεώρησαν νεκρό και τον εγκατέλειψαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της NASA. Οι πιθανότητές του τώρα να επιζήσει είναι ανύπαρκτες.
Όμως ο Μαρκ δεν το βάζει κάτω. Συνδυάζοντας μοναδικά την ευρηματικότητα με την επιστημονική γνώση, μας αφήνει άφωνους για τις δυνατότητες του είδους μας να επιβιώνει.
Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που παρουσιάζονται κάθε στιγμή μπροστά του;

Γραμμένο με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό που σε κερδίζουν, το συναρπαστικό αυτό βιβλίο έφτασε στις πρώτες θέσεις στις λίστες των Sunday Times και Amazon, κερδίζοντας φανατικούς αναγνώστες μεταξύ των φίλων του διαστήματος, της επιστήμης και της περιπέτειας. (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MARTIAN
ISBN139789605692698
ΕκδότηςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΡΒΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΛΥΟ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΕΙΡ ΑΝΤΙ
Κωδικός Πολιτείας3220-1933
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tasos9gr

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Ihaveapassion

Κριτικές για το προϊόν

[15/04/2023] Kaza Nikolaos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ευχάριστο βιβλίο, χωρίς βαρετά και κουραστικά σημεία και σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τελείωμα του.
[14/04/2019] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πανέξυπνο βιβλίο, διαβάζεται εύκολα και γρήγορα. Η παράθεση πολλών επιστημονικών όρων και τεχνικών λεπτομερειών δεν κουράζει καθόλου. Μου άρεσε τόσο που το ξαναδιάβασα μετά από λίγους μήνες!
[24/10/2015] ioannis1!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
To πιο ωραίο και συναρπαστικό βιβλίο που διάβασα τους τελευταίους μήνες! Ίσως επειδή συνήθως διαβάζω μόνο αστυνομικά και αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο τα προηγούμενα. Και ομολογώ ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός όταν το αγόρασα πριν ενα χρόνο αλλά πραγματικά το απόλαυσα. Μέσα σε ενα Σ/Κ το είχα διαβάσει, είναι πάρα πολύ ωραίο, γεμάτο χιούμορ και αγωνία. Στο τέλος μου τρυπώθηκε μια σκέψη στο μυαλό, μήπως όλα αυτά που περιγράφει το βιβλίο έχουν ήδη συμβεί και απλά μας τα πλασάρουν με ωραίο τρόπο!
[20/10/2015] Vasilis75.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αν και η ιδέα είναι αρκετά πρωτότυπη η υλοποίηση υστερεί σημαντικά. Τεχνικά ο συγγραφέας δίνει ρεσιτάλ αλλά του λείπει η πραγματική συγγραφική γνώση. Οι χαρακτήρες δεν σκιαγραφούνται σε κανένα σημείο όπως και δεν σου περνάει την αίσθηση ότι πρόκειτε για έναν άνθρωπο που ξέμεινε σε έναν άλλο πλανήτη! Υπάρχει μια συνεχής καταγραφή των διαθέσιμων πόρων για την επιβίωση σε βαθμό κουραστικό. Μάλλον γράφτηκε εξ΄αρχής για να γίνει ταινία. Ίσως από τις λίγες περιπτώσεις που πρέπει να προτιμήσεις την ταινία αντί του βιβλίου...
[21/08/2015] cohones.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πάρα πολύ καλό! Η δράση παρόλο που επικεντρώνεται σε ένα άτομο είναι δυνατή και οι επιστημονικές λεπτομέρειες που αναφέρονται είναι εύπεπτες και κατανοητές ούτως ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει την πλοκή και κάποιος που δεν έχει πτυχίο αστροφυσικής. Πολύ καλό βιβλίο!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS