Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΄Η Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Ή Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

+
-
ΑΝΤΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3970-0204
Τιμή Έκδοσης
€7.42
Τιμή Πολιτείας
€5.19
(-30%)
Κερδίζετε €2.23


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Απορία":
Ταξιδεύοντας με τον ζεστό αέρα, έφτασε πάλι η ίδια μυρωδιά. Έμοιαζε μ' εκείνη του βρεγμένου χώματος, αλλά κάτι απροσδιόριστο την έκανε εντελώς ξεχωριστή. Ξανακοίταξα τον χάρτη: αδύνατον να προσδιορίσω τον τόπο όπου βρισκόμουν. "Έσβησα τη μηχανή του παλιού αυτοκινήτου και βγήκα, ξεφυσώντας βαριεστημένα. Ανάμεσα στα χαμηλά βουνά σχηματιζόταν μία μικρή πεδιάδα με βλάστηση ιδιαίτερα πυκνή και μάλλον παράδοξη: δέντρα παρόμοια με εσπεριδοειδή, αλλά με παχιά ανοιχτόχρωμα φύλλα και καρπούς κοκκινωπούς. Από την άλλη μεριά του δρόμου, στην απότομη πλαγιά που φαινόταν κιόλας σκοτεινή -ο ήλιος κρύφτηκε πίσω της εδώ και αρκετή ώρα-, πρόσεξα μερικά λεπτά και ψηλά φυτά με μια ξερή φούντα στην πάνω άκρη τους, επίσης ιδιόμορφα.
Ξεδίπλωσα τον χάρτη και τον άπλωσα στο καπό. Πρόχειρα υπολόγισα την απόσταση πού κάλυψα, ξεκινώντας από το χωριό πού συνάντησα τελευταίο. Αν είχα μείνει στον σωστό δρόμο θα είχα φτάσει πριν από λίγο στον προορισμό μου. Τίποτα ωστόσο δεν μαρτυρούσε, ούτε καν υπαινισσόταν, την παρουσία πόλης εδώ γύρω. Συσχετίζοντας τον προσανατολισμό του χάρτη με τη θέση της δύσης του ηλίου, έμοιαζε να πορεύομαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά, στην περιοχή όπου θεωρούσα πιθανόν να βρίσκομαι από λάθος, έβλεπα σχεδιασμένα ψηλά βουνά γεμάτα μικρούς οικισμούς. Όμως κανένα ίχνος ανθρώπινης παρουσίας δεν φαινόταν από εκεί πού σταμάτησα, έκτος βέβαια από τον παράξενο αυτόν φαρδύ δρόμο. Δίπλωσα τον χάρτη και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου όταν ένα νέο κύμα της αδιευκρίνιστης οσμής ήρθε ξανά. Την εισέπνευσα βαθιά και πρόσεξα πώς άφηνε μια γλυκιά γεύση στον λαιμό. [...] (Από την έκδοση)

Περιεχόμενα

Απορία
Σκότιση
Έκπληξη
Αναμονή
Εύρημα
Ρυθμός
Θορύβηση
Αμφιβολία
Επιθεώρηση
Εικασία
Ανησυχία
Υπολογισμός
Παγίδευση
Παρεπόμενα
Επαλήθευση
Διάψευση
Εγώ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΣΤΙΓΜΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2001
Αριθμός σελίδων56
Διαστάσεις19x12,5
ΕπιμέλειαΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3970-0204
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

yod92

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
€14.90 €6.70
(-55%)
Κερδίζετε €8.20
ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS