Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

+
-
BALZAC HONORE. DE
Κωδ. Πολιτείας: 1890-0026
Τιμή Έκδοσης
€20.14
Τιμή Πολιτείας
€10.07
(-50%)
Η τιμή Πολιτείας τον προηγούμενο ημερολογιακό μήνα ήταν €14.10 και θα επανέλθει στην ίδια τιμή τον επόμενο μήνα.


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας νεός φτωχός αλλά φιλόπονος, αφού έχει ζήσει πολλά χρόνια σπουδάζοντας και στερημένος τα πάντα, μπερδεμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες, η μία "άκαρδη" που την αγαπάει, η άλλη "με καρδιά" που δεν την αγαπάει, είναι απελπισμένος και σκέφτεται ν' αυτοκτονήσει, όταν ένας από τους φίλους του -πρέπει να τον ονομάσουμε γιατί στην "Ανθρώπινη Κωμωδία" παίζει σπουδαίο ρόλο: είναι ο Ραστινιάκ- τον συμβουλεύει να ριχτούν στις διασκεδάσεις και, για να βρουν τα μέσα, να παίξουν τα λίγα χρήματα που έχουν. Στη ρουλέτα πάει ο Ραστινιάκ. Κερδίζει. Να λοιπόν που έγιναν πλούσιοι για λίγο καιρό. Περνούν τρία χρόνια κραιπάλης και στο τέλος ο νέος μας -ο Ραφαήλος- ξαναβρίσκεται όπως πριν, φτωχός και απελπισμένος, με τη σκέψη πάλι στην αυτοκτονία. Αν μπορούσε να ΄χε το κουράγιο να ριχτεί μέρα μεσημέρι στο Σηκουάνα, θα ήταν πνιγμένος. Προτίμησε να περιμένει τη νύχτα και για να περάσει τις λίγες στιγμές που του απόμειναν, μπήκε στο μαγαζί του απίστευτου αυτού αρχαιοπώλη. Εκεί πήρε το μαγικό σαγγρί που τον ξανάφερε στη ζωή.
Όταν ο Ραφαήλος αναμμένος και γεμάτος ελπίδα βγαίνει στο δρόμο, τρεις από τους φίλους του περνούν και τον τραβούν στον Κρουπιέρη Ταγιεφέρ, σε μια γιορτή που μεταβάλλεται σε όργιο και την άλλη μέρα πραγματοποιείται μια ευχή που ο Ραφαήλος είχε κάνει -να εξασφάλιζε διακόσιες χιλιάδες φράγκα εισόδημα-. Και να ένας συμβολαιογράφος του αναγγέλει ότι κληρονομεί από έναν συγγενή του που πέθανε στις Ινδίες, ένα ποσό από έξι εκατομμύρια. ο Ραφαήλος δέχεται το νέο μ' έναν τρόμο που προκαλεί έκπληξη, αλλά που δικαιολογείται από την παρατήρηση ότι το μαγικό δέρμα μικραίνει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA PEAU DE CHAGRIN
ISBN139789603354468
ΕκδότηςΗΡΙΔΑΝΟΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΡΟΜΑΖΟΣ ΙΩ. ΣΤΑΘΗΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΛΖΑΚ ΟΝΟΡΕ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας1890-0026
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

2vvvv2, dimbik, tonyntzinis, leukokrino, Ανταίος.Φ, Christos.Alexopoulos, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΡΒΙΝΟΣ
RIDLEY MARK
€10.70 €3.21
(-70%)
Κερδίζετε €7.49
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
SCHMUKLER V. ALAN
€17.00 €7.65
(-55%)
Κερδίζετε €9.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS