Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΚΟΣΜΟΚΩΜΙΚΑ

ΤΑ ΚΟΣΜΟΚΩΜΙΚΑ

CALVINO ITALO
Κωδ. Πολιτείας: 0520-0024




Παρουσίαση

Ο πρωταγωνιστής αυτού του βιβλίου ονομάζεται Κφβφκ. Δεν ξέρουμε τίποτε άλλο γι’ αυτόν, δεν είμαστε καν σίγουροι πως πρόκειται για άνθρωπο: κατά πάσα πιθανότητα μπορούμε να τον θεωρήσουμε άνθρωπο από τη στιγμή που το ανθρώπινο γένος αρχίζει και υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι πως συμμετείχε, για πολλά χρόνια, στο ζωικό βασίλειο, μεταξύ άλλων και ως μαλάκιο. Δεν ξέρουμε το παρελθόν του, δεν ξέρουμε ποιος ήταν και πώς ήταν, ξέρουμε μόνο πως υπήρχε. Πόσο χρονών είναι; Από τη στιγμή που δεν υπήρξε γεγονός που να συνέβη πριν εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια χρόνια που να μην το έζησε, πρέπει να υπολογίσουμε ότι έχει πάνω-κάτω την ηλικία του σύμπαντος.
Η δημιουργία των γαλαξιών, η εξαφάνιση των δεινοσαύρων, η διαμόρφωση του ηλιακού μας συστήματος, οι γεωλογικοί κατακλυσμοί και οι διάφορες κοσμογονικές θεωρίες βρίσκουν στο πρόσωπο του Κφβφκ έναν αυτόπτη μάρτυρα έτοιμο κάθε φορά να διηγηθεί, μέσα από μνήμες παιδικές, ιστορίες συχνά αντιφατικές αλλά πάντα ενδιαφέρουσες και σαγηνευτικές. Ο Κφβφκ δεν είναι καν ένα πρόσωπο της λογοτεχνίας: είναι μια άποψη, ένα ανθρώπινο μάτι που προβάλλεται στην πραγματικότητα ενός κόσμου που μοιάζει να μένει όλο και περισσότερο απαθής στη δύναμη του λόγου, της εικόνας, της αληθινής ποίησης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE COSMICOMICHE
ΕκδότηςΑΣΤΑΡΤΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1986
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΑΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΛΒΙΝΟ ΙΤΑΛΟ
Κωδικός Πολιτείας0520-0024
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

victor nemo, MarilyV, nmpoutis, nefmpi, Sinnaoi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ
€10.45 €3.66
(-65%)
Κερδίζετε €6.79
SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS