Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

+
-
CARDOSO-PIRES JOSE
Κωδ. Πολιτείας: 3980-0236
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.42
(-30%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο κέντρο κάθε αλλοτριωμένης γενιάς υπάρχει ένας άγγελος που διερωτάται και αυταπατάται.
Ο Αγκυροβολημένος Άγγελος είναι η ιστορία ενός νέου άντρα που, με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του και τη συντροφιά μιας κοπέλας που έχει συναντήσει "κάνα δυο φορές, και όχι παραπάνω", ξεκινάει για υποβρύχιο ψάρεμα σ' ένα μέρος, το όνομα του οποίου αγνοεί και όπου οι κάτοικοι προσπαθούν να ωφεληθούν από την παρουσία των αναπάντεχων αυτών επισκεπτών.
Οι ήρωες κινούνται αθόρυβα σε μια εποχή απογοήτευσης, απελπισίας, θλίψης, ηττοπάθειας, που απειλούσε να γίνει μόνιμη. Πρόκειται για τα άχρωμα εκείνα χρόνια, όταν πάρα πολύς κόσμος αντικαθιστά την ουμανιστική αντίληψη και την πολιτική αγωνιστικότητά του μ' έναν ερασιτεχνικό σκεπτικισμό, τη συνέπεια, που την είχε καμάρι, με τον ειρωνικό σχολιασμό των αξιών που άλλοτε πίστευε, το πνεύμα της μέχρι αυταπάρνησης προσφοράς με την απόλαυση των προνομίων που ποτέ δεν είχε χάσει. Με κάποιες τύψεις. Με κάποιο κυνισμό. Με κάποια συνείδηση της δικής του φθοράς. Όλα λοιπόν ήταν άσκοπα, όλα θα ήταν άσκοπα; Οποιοσδήποτε κι αν ήρθε μετά κοιτούσε λοξά την προσωπική θυσία ή την κορόιδευε. Η πατρίδα του ήταν στο Παρίσι ή στο Boul Mich. Του είχε απομείνει η προβληματική του σεξ, η ελευθερία μιας αόριστης περιπέτειας, στην καλύτερη περίπτωση με μια αθωότητα αγγέλου, που ακόμη ενδιαφέρεται ν' ακούει αλλά αδυνατεί πια να πετάει, για πάντα "αγκυροβολημένος".
Μια θαυμάσια νουβέλα που θα ξαφνιάσει ακόμα κι εκείνους τους αναγνώστες που είναι εξοικειωμένοι με τις καινοτομίες του σύγχρονου πεζογραφήματος. Γραμμένο από τον μεγαλύτερο μυθιστοριογράφο της Ιβηρικής Χερσονήσου, μας αποκαλύπτει τη λογοτεχνία μιας άλλης Ευρώπης που πρέπει επειγόντως να ανακαλύψουμε. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςO ANJO ANCORADO
ΕκδότηςΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΦΕΡΡΕΙΡΑ-ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΑΞΕΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΝΤΟΖΟ-ΠΙΡΕΣ ΖΟΖΕ
Κωδικός Πολιτείας3980-0236
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lifeform

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ
ΑΙΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
Ο ΚΟΚΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ
THOMAS ROBERT
€8.48 €4.24
(-50%)
Κερδίζετε €4.24

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS