Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
VERBAL REASONING TESTS ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

VERBAL REASONING TESTS ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

+
-
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΑΚ. ΑΝΤΩΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4060-0066
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€15.90
(-25%)
Κερδίζετε €5.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στις μέρες μας, οι στρατηγικοί εργοδότες, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της EPSO το Ελληνικό και το Κυπριακό Δημόσιο, μέσω του νέου ΑΣΕΠ και των Κυβερνητικών Εξετάσεων Κύπρου, καθώς και οι μεγάλες Εταιρίες και Τραπεζικοί Οργανισμοί αναθέτουν σε διάφορους παρόχους δοκιμασιών-tests (οι οποίοι λειτουργούν ως σύμβουλοι επιχειρηματικής ψυχολογίας και εκδότες ψυχομετρικών τεστ) προκειμένου να επιλέξουν το προσωπικό τους. Για παράδειγμα, η Prometric Test διαχειρίζεται σήμερα τον ιστότοπο της "Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού" (EPSO).
Μαζί με τις δοκιμασίες Αριθμητικού Υπολογισμού (NUMERICAL REASONING TESTS) και τις δοκιμασίες Κατανόησης Αφηρημένων Εννοιών (ABSTRACT REASONING TESTS), δημοφιλείς είναι οι δοκιμασίες Κατανόησης Κειμένου (VERBAL REASONING TESTS).
Το ανά χείρας βιβλίο περιλαμβάνει Ασκησάρια με τεστ γλωσσικού ή λεκτικού συλλογισμού που στοχεύουν στην αξιολόγηση της ικανότητας των υποψηφίων να αποκωδικοποιούν έννοιες και πληροφορίες που περιέχονται σε ένα γραπτό κείμενο. Τα κείμενα είναι επιλεγμένα από διάφορα άρθρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αποφάσεις της Επιτροπής της ΕΕ, δημοσιογραφικά σχόλια του ευρωπαϊκού τύπου κ.ά.
Κάθε Απόσπασμα Κειμένου συνοδεύεται από 4 έως 5 Ερωτήσεις Κατανόησης, εκ των οποίων πρέπει να βρείτε τη Σωστή (Σύστημα Πολλαπλής Επιλογής). Στο τέλος κάθε Ερωτηματολογίου μπορείτε να βρείτε τις Απαντήσεις και τα Σχόλιά τους. Τα Τεστ είναι χρονομετρημένα. Το 7ο Ερωτηματολόγιο είναι τεστ Προσομοίωσης των επίσημων εξετάσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN13Χ19786185272067
ΕκδότηςΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΝΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2021
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΑΚ. ΑΝΤΩΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας4060-0066
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07
ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
SENFT GERHARD
€16.96 €7.63
(-55%)
Κερδίζετε €9.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS