Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

+
-
SINCLAIR ROB
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0584
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€7.43
(-25%)
Κερδίζετε €2.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Καρλ Λόγκαν ήταν ο τέλειος πράκτορας. Μοναχικός. Χωρίς πραγματικούς φίλους και οικογένεια. Εκπαιδευμένος να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση ψυχρά και αποτελεσματικά, χωρίς κανένα συναίσθημα.
Αλλά ο Λόγκαν δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Η ζωή του άλλαξε για πάντα πέντε μήνες πριν, όταν αιχμαλωτίστηκε, βασανίστηκε και έφτασε στο κατώφλι του θανάτου από έναν από τους πιο βίαιους τρομοκράτες στον κόσμο, τον Γιουσέφ Σελίμ.
Όταν ο Σελίμ επανεμφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι, και συνδέεται με την απαγωγή του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Λόγκαν οσμίζεται την ευκαιρία του για εκδίκηση. Καταδιώκοντας ανελέητα τον άνθρωπό του, χωρίς να έχει συναίσθηση της καταστροφής που αφήνει στο πέρασμά του, ο Λόγκαν πιάνεται όλο και περισσότερο στον ιστό ψεμάτων και εξαπάτησης που περιβάλλει την απαγωγή. Και τελικά, μαθαίνει τι ακριβώς σημαίνει να χορεύεις με τον εχθρό...
Το πρώτο βιβλίο της bestselling σειράς Ο Εχθρός είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα, γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDANCE WITH THE ENEMY
ISBN139789605071202
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2018
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΙΝΚΛΕΡ ΡΟΜΠ
Κωδικός Πολιτείας2856-0584
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[17/09/2019] Eddard83.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ενδιαφέρουσα υπόθεση με μπόλικη δράση και συνεχόμενη αγωνία χωρίς "κοιλιές". Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα έχουμε ξαναδεί. Πολλές φορές. Οι χαρακτήρες είναι κλισέ, οι μεταξύ τους σχέσεις το ίδιο, σε κάθε διάλογο ξέρεις περίπου πως θα μιλήσει ο καθένας και τι απάντηση θα πάρει. Επίσης ορισμένες σκηνές δεν ήταν καθόλου αληθοφανείς και σε μερικά σημεία η υπόθεση "έμπαζε". Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα με πιο πρωτότυπες ιδέες και χαρακτήρες στα επόμενα βιβλία του συγγραφέα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
SPIEGELMAN ART
€15.00 €6.75
(-55%)
Κερδίζετε €8.25
CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS