Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.1220 ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ // ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ

ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ, ΤΕΥΧΟΣ 1220

+
-
COLLINS WILKIE
Κωδ. Πολιτείας: 0590-0288
Τιμή Έκδοσης
€4.00
Τιμή Πολιτείας
€3.20
(-20%)
Κερδίζετε €0.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το έργο αυτό του γνωστού Άγγλου μυθιστοριογράφου Ουίλκυ Κόλλινς είναι από τα ωραιότερα του είδους των μυθιστορημάτων «αγωνίας» και μυστηρίου. Ο συγγραφέας αφηγείται, σε πρώτο πρόσωπο, την ιστορία ενός νεαρού πλούσιου Άγγλου που πηγαίνει να διασκεδάσει στο Παρίσι, μαζί μ' έναν φίλο του. Όμως ο νεαρός Εγγλέζος έχει κουραστεί από τα «τυπικά» γλέντια του Παρισιού. Αναζητεί κάτι πρωτότυπο, μια διασκέδαση άγνωστη και λιγάκι επικίνδυνη. Ο φίλος του, για να τον ικανοποιήσει τον οδηγεί σ' ένα παλιό σπίτι, σε κακόφημη γειτονιά του Παρισιού, όπου λειτουργεί ένα παράνομο χαρτοπαίγνιο.
Οι άνθρωποι μέσα σ' αυτό το κέντρο είναι παράξενοι, εντυπωσιακοί, η γαλήνη που επικρατεί τριγύρω εφιαλτική. Όλοι παίζουν χαρτιά με πάθος, με την αγωνία χαραγμένη στα χαρακτηριστικά τους.
Ο νεαρός Άγγλος κάθεται στο τραπέζι και αρχίζει να παίζει χαρτιά, για να απαλλαγεί από το βραχνά που του πιέζει τα στήθη. Η τύχη παίζει ένα παράξενο παιχνίδι. Ο Άγγλος κερδίζει διαρκώς, όλο και περισσότερα χρήματα συγκεντρώνονται μπροστά του. Το κέρδος τον μεθάει και ποντάρει όλο μεγαλύτερα ποσά.
Ο φίλος του νεαρού Άγγλου τον συμβουλεύει να σταματήσει αμέσως και φύγει. Γιατί η ζωή του κινδυνεύει. Αυτός δεν ακούει τη συμβουλή. Και ο φίλος φεύγει. Ο Άγγλος συνεχίζει το παιχνίδι, ώσπου «τινάζει την μπάνκα» και το παιχνίδι σταματά. Την ίδια στιγμή πλησιάζει τον ήρωά μας ένας παλιός στρατιωτικός, ένας τύπος πολύ παράξενος, που, όπως λέει, θέλει να τον προστατεύσει. Όταν τελειώνει το παιχνίδι και πίνουν ένα ποτήρι για να γιορτάσουν την επιτυχία, ο παλιός στρατιωτικός διατάζει να φέρουν καφέ και προτείνει στον Εγγλέζο να μείνει τη νύχτα στο σπίτι αυτό, γιατί είναι τρομερά επικίνδυνο να βγει στο δρόμο τέτοιαν ώρα.
Ο Εγγλέζος συμμορφώνεται με την υπόδειξη. Πηγαίνει στο δωμάτιο πού του παραχωρούν και ξαπλώνει, αφού διπλοκλειδώνεται, στο κρεβάτι που μοιάζει με τα πολύ παλιά που είχαν «ουρανό», κάλυμα από πάνω. Νομίζει πώς είναι ασφαλής ο Εγγλέζος μέσα στο δωμάτιό του. Δεν είναι όμως. Αργά, αθόρυβα το πάνω μέρος του κρεβατιού αρχίζει να κατεβαίνει. Είναι δυνατόν;
Στο σημείο αυτό που κορυφώνεται η αγωνία και το μυστήριο θα αφήσουμε τον αναγνώστη για να βρει τη λύση στις θαυμάσιες εικονογραφημένες σελίδες του έργου. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΤΛΑΝΤΙΣ
ΣειράΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις25x18
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΛΙΝΣ ΓΟΥΙΛΚΙ
Κωδικός Πολιτείας0590-0288
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΑΤΟ
ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΙΑ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS