Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ. 1107 Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ // ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ

Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ, ΤΕΥΧΟΣ 1107

+
-
COOPER JAMES-FENIMORE
Κωδ. Πολιτείας: 0590-0301
Τιμή Έκδοσης
€4.00
Τιμή Πολιτείας
€3.20
(-20%)
Κερδίζετε €0.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ήρωας του έργου δεν είναι άγνωστος στους αναγνώστες μας. Είναι ο «Ελαφοκυνηγός» και το «Το μάτι του Γερακιού» που γνωρίζουν από προηγούμενα έργα μας.
Είναι ο αρρενωπός άντρας του δάσους με τα ωραία αισθήματα και τους απλούς τρόπους, με την ατρόμητη καρδιά και τη μεγάλη ψυχή.
Βρισκόμαστε στα 1700, σε μια εποχή δηλαδή που στη Βόρειο Αμερική, στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών, έχει ξεσπάσει αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ Γάλλων και Ερυθρόδερμων, που είναι και οι δύο εχθροί των Αμερικανών.
Μια βάρκα με τέσσερα άτομα έχει παραπλανηθεί στο ποτάμι και οι επιβάτες της αναγκάζονται να βγουν στην όχθη. Είναι ο «θαλασσόλυκος» Καπ που πηγαίνει την Μαίημπελ, την ανεψιά του στον πατέρα της, διοικητή του φρουρίου στο Οντάριο. Έχουν μαζί και τον Ινδιάνο Βελοκέφαλο με τη γυναίκα του, για οδηγό.
Για καλή τους τύχη πέφτουν επάνω στον Ιχνηλάτη και τους συντρόφους του τον Τζάσπερ Ουέστερν, που είναι ναυτικός και τον γνωστό μας Ερυθρόδερμο το Τσινγκατσγκούκ. Αναλαμβάνουν να τους οδηγήσουν στο φρούριο, στο δρόμο όμως πέφτουν επάνω στους Ινδιάνους Ιροκουά, τους οποίους κατατροπώνουν ύστερα από γενναία άμυνα. Ο Βελοκέφαλος πάνω στη συμπλοκή περνά με τη γυναίκα του στο μέρος των Ερυθρόδερμων. Εκείνοι συνεχίζουν το ταξίδι τους και φτάνουν στο φρούριο. Η Μαίημπελ αρχίζει να νιώθει θαυμασμό για τους σωτήρες της, τον Ιχνηλάτη και το Τζάσπερ που έδειξαν τόση αυτοθυσία για χάρη της. Τον τελευταίο αρχίζει κιόλας να τον αγαπά... Κι εκείνος δεν μένει αδιάφορος στα όμορφα μάτια της κόρης του Διοικητή...
Στο φρούριο ξεσπά μια αντιζηλία για χατήρι της Μαίημπελ, που είναι το μήλο της έριδας. Την αγαπά και ο ταγματάρχης Ντάνκαν... Εκείνη όμως τον αποκρούει ευγενικά, γιατί έχει πια δώσει την καρδιά της αλλού... Ο πατέρας της νιώθοντας ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για τον Ιχνηλάτη, τον ονειρεύεται γαμπρό του, εκείνος όμως που 'χει καταλάβει το μυστικό των δύο νέων κάνει ό,τι μπορεί να εξυψώσει στα μάτια του τον Τζάσπερ.
Έρχεται διαταγή να σπεύσουν σ' ενίσχυση της συνοριακής φρουράς στα Χίλια Νησιά και φεύγουν μ' ένα κότερο που κυβερνά ο Τζάσπερ... Ένα ανώνυμο γράμμα όμως που παρουσιάζει ο ταγματάρχης Ντάνκαν τον καταγγέλλει για προδότη... Αυτό κάνει την καρδιά της Μαίημπελ να πονάει... Δεν πιστεύει ούτε στιγμή μια τέτοια φοβερή κατηγορία. Ο διοικητής όμως αναγκάζεται να τον κλείσει στο απομονωτήριο του πλοίου, που στα χέρια του Καπ κινδυνεύει να βουλιάξει.
Στη συνέχεια της ιστορίας αυτής θα ζήσετε τις δραματικές περιπέτειες και θα χαρείτε το τέλος του έργου, που είναι ένα από τα καλύτερα του αγαπημένου αυτού συγγραφέα των Αμερικανών. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΤΛΑΝΤΙΣ
ΣειράΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις25x18
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΠΕΡ ΤΖΕΙΜΣ-ΦΕΝΙΜΟΡ
Κωδικός Πολιτείας0590-0301
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS