Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΥΝΗΓΟΣ ΟΣΤΩΝ

ΚΥΝΗΓΟΣ ΟΣΤΩΝ

+
-
CORNWELL PATRICIA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2425
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η δόκτωρ Κέι Σκαρπέτα διευθύνει το Ιατροδικαστικό Κέντρο του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης. Ξανθιά, καλοντυμένη, πάντα επαγγελματίας, τελειομανής και σκληρά εργαζόμενη, προσπαθεί να ισορροπήσει τις απαιτήσεις της καριέρας της με την προσωπική της ζωή. Τα πράγματα ωστόσο είναι αρκετά δύσκολα καθώς την ίδια μέρα λαμβάνει στο e-mail της ένα μυστηριώδες βίντεο για την εξαφάνιση μιας παλαιοντολόγου στον Καναδά ανασύρει το πτώμα μιας γυναίκας από τον Κόλπο της Μασαχουσέτης και καταθέτει στη δίκη ενός δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του.
Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο μοτίβο που συνδέει τις φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις, ωστόσο η δόκτωρ Σκαρπέτα μοιάζει χαμένη: τόσο ο στενότερος συνεργάτης της όσο και ο σύζυγός της, ψυχολόγος του FBI, της κρατούν μυστικά και η ανιψιά της η Λούσι της μιλά με γρίφους. Νιώθοντας μόνη και προδομένη από τους δικούς της ανθρώπους, θα βρεθεί να ακολουθεί τα ίχνη ενός πανούργου δολοφόνου που την οδηγούν κατευθείαν στο στόχαστρό του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η πιο συναρπαστική αμερικανίδα συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας". (THE TIMES)
"Η αγωνιώδης πλοκή σπάει καρδιές και αναδεικνύει την Κέι Σκαρπέτα σε μια γοητευτικότατη ηρωίδα που διαθέτει ένστικτο, λογική αλλά κυρίως μεγάλη αγάπη για τους γύρω της". (THE CITY PAPER)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BONE BED
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2013
Αριθμός σελίδων472
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΦΡΥΔΑ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΡΝΓΟΥΕΛ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-2425
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/12/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Για την κυβέρνηση των ζωντανών
FOUCAULT MICHEL
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
MLODINOW LEONARD
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS