Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)

ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

+
-
STOKER BRAM
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4086
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ιδιοφυής Ιρλανδός συγγραφέας Μπραμ Στόκερ, αξιοποιώντας τη μακραίωνη παράδοση γύρω από τον Δράκουλα της Τρανσιλβανίας, εκδίδει το 1897 το ομώνυμο αριστούργημά του, το οποίο έχει επηρεάσει όσο λίγα τη σύγχρονη κουλτούρα και έχει γνωρίσει πάμπολλες κινηματογραφικές μεταφορές.
Η ιστορία ξεκινά με την επίσκεψη του βρετανού δικηγόρου Τζόναθαν Χάρκερ στον πύργο του Δράκουλα, στα Καρπάθια Όρη, προκειμένου να βοηθήσει τον κόμη να αγοράσει ένα σπίτι στο Λονδίνο. Ο Χάρκερ θα διαπιστώσει τη φρικτή αλήθεια για τον εντολέα του και θα μείνει φυλακισμένος στον πύργο του, ενώ ο Δράκουλας θα ταξιδέψει στην Αγγλία προς αναζήτηση αθώων θυμάτων για τον κόσμο των νεκροζώντανων. Τρεις άντρες, ο δρ. Χέλσινγκ, ο δρ. Σιούαρντ και ο Άρθουρ Χόλμγουντ, γίνονται οι σωματοφύλακες του καλού και οι μόνοι που θα επιχειρήσουν να σταματήσουν τον Δράκουλα. (Από την έκδοση)

"Μια από τις πιο δυνατές ιστορίες τρόμου όλων των εποχών." [Μάλκολμ Μπράντμπερι, συγγραφέας]
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDRACULA
ISBN139786180315400
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜετάφρασηΚΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΟΚΕΡ ΜΠΡΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2760-4086
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ιστορικός ερευνητής, nannarella, Christos Kitsos, geogatz, geopap1984

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

asd1982, gray_slave, Ιωάννα Λάσκου, Ron, Lafazanos, Victor Dunwich, Nefeli Karapiperi, Christos Kitsos, blacknarcissus, geopap1984

Κριτικές για το προϊόν

[21/01/2024] Christos Kitsos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Κόμης Δράκουλας. Ο Bram Stoker χρειάστηκε επτά χρόνια για να γράψει τον Δράκουλα και παρόλο που μπορούμε να σκεφτούμε ότι άντλησε μέρος της έμπνευσής του από άλλα μυθιστορήματα και ιστορίες για τον βρικόλακα, κατάφερε να σφυρηλατήσει την εικόνα του Δράκουλα ακριβώς όπως την είχε στο μυαλό του. Αρχικά ο τίτλος του βιβλίου ήταν "The No. -dead".
Η ατμόσφαιρα αυτής της ιστορίας είναι απαράμιλλη και ο τρόπος με τον οποίο ο Stoker ενσωμάτωσε όλη τη λαογραφία των βαμπίρ που υπάρχει, κάνουν αυτό το μυθιστόρημα τρόμου "κλασικό" & φυσικά έχει εμπνεύσει χιλιάδες άλλες ιστορίες και διασκευές.
Ο Δράκουλας πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που... "υποτάσσει" τον αναγνώστη του με αδυσώπητο και εξαίσιο τρόπο. Δημιουργεί ένα τρομακτικό σύμπαν αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανησυχίες του ανθρώπου που δεν εξαφανίζονται αλλά διαιωνίζονται στο χρόνο.
Τέλος, η ιστορία του Κόμη Δράκουλα είναι αυθεντική, ουσιαστική, υπερβατική και φυσικά πάντα τόσο μα τόσο επίκαιρη.
[11/11/2022] Elenh chatz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεν απογοητεύει αυτό το βιβλίο. Είναι θαμμένο στις λεπτομέρειες και πολλές φορές αναλύει πάρα πολύ καταστάσεις αλλά αυτός ο συγγραφέας είναι καλός και το σώζει. Μπορείς να καταλάβεις ότι και ο ίδιος ο Στόκερ που το έγραφε, παρασύρθηκε από την φαντασία του σε πολλά σημεία! Είναι από τα κλασσικά και αν είσαι φαν των κλασσικών, αξίζει να το διαβάσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€20.00 €7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00
Μέγας Αλέξανδρος (δίτομο-σκληρόδετη έκδοση)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€69.99 €31.50
(-55%)
Κερδίζετε €38.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS