Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2345




Παρουσίαση

Καλοκαίρι του 2007. Ύστερα από απανωτές αναποδιές, ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος ξεκινάει επιτέλους τις διακοπές του στα Χανιά. Πριν προλάβει όμως να πιει την πρώτη ράκη, τον ειδοποιούν από την Αθήνα ότι η άδειά του αναστέλλεται. O τραγουδιστής Απόστολος Μελισσηνός έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς μετά την τελευταία του συναυλία, στο Κάστρο του Ρεθύμνου. Πού βρίσκεται ο Απόστολος; Κρυμμένος σε κάποια έρημη παραλία; Έχει πέσει θύμα απαγωγής ή μήπως...
Ο Χάρης ξεκινάει την έρευνα που θα τον οδηγήσει από την πόλη των Χανίων στα Σφακιά, και στη συνέχεια στην άδεια Αθήνα. Μιλώντας με παλιούς φίλους και συνεργάτες του Απόστολου, θα βουλιάξει μέσα σ' έναν χείμαρρο πληροφοριών, θα γίνει ειδήμονας στην ιστορία των πρώτων ελληνικών ροκ συγκροτημάτων και θα εντρυφήσει στις μεθόδους των δισκογραφικών εταιρειών και στις κόντρες των επαγγελματιών μουσικών. Κι επειδή το παρελθόν βρίσκεται πάντοτε σε απόσταση αναπνοής από το παρόν, θα ξεθάψει τις παλιές του κασέτες και θα υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό του τους στίχους: "Μην τους πιστεύεις ό,τι κι αν πουν / Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605660062
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων350
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2760-2345
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

natasaki, geogatz, Scouty

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

natasaki

Κριτικές για το προϊόν

[09/06/2023] ΔΩΡΑ ΤΖΟΥΤΖΗ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μάλλον ανιαρό βιβλίο ειδικά για το είδος του και αρκετά προβλέψιμο. Επίσης χωρίς κάποια πρωτοτυπία αν και η παρουσίαση σε προϊδεάζει για κάτι πιο ενδιαφέρον.
[03/09/2018] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το αστυνομικό μυθιστόρημα αυτό μου άρεσε πολύ.Πολλή δράση,καλά κατασκευασμένη πλοκή και οι χαρακτήρες είναι πολύ ζωντανοί.Επιπλέον, μου άρεσε γιατί διαβάζοντας το , νιώθεις ότι ταξιδεύεις στους δρόμους της Αθήνας.Το συνιστώ.
[15/08/2016] Mermy.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Απολαυστικό και το δεύτερο μυθιστόρημα της συγγραφέα με ήρωα τον συμπαθέστατο αντιήρωα Χάρη Νικολόπουλο! Ό,τι πρέπει για καλοκαίρι (μιας και διαδραματίζεται στην Κρήτη).
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30
ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ
BOURDAIN ANTHONY
€18.71 €7.48
(-60%)
Κερδίζετε €11.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS